2777
2789
عنوان

شوهرم زگیل تناسلی داره کمک😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2399 بازدید | 92 پست
گیراییت صفره ها 🤣🤣

به گیرایی دوستان توهین نکنید لطفاً 

شما آمار دادید و بقیه گفتن غلطه 

اگر آمارتون از منبع معتبر نیست لطفاً آمار ندید تقریبی بگید

نامجو میخونه : که من هستم آن تک درختی/که در پای طوفان نشسته/ همه شاخه های وجودش/ ز خشم طبیعت شکسته....🍂 و من با تمام وجود حس میکنم🗓️                   «عشق سلطان است و باقی بنده ایم✨» ای دانای بزرگ چه کسی مرا پاسبانی می‌کند اگر تو از من غافل شوی؟ای هستی بخش مرا به نیروی مهر و دوستی از شر بد منشان نگهداری نما!          اگر او را کسی بدانید که فراسوی ابرها نشسته و با چوبی جادویی پیوسته از ستایشگران خود پشتیبانی میکند و جهان را برای یاری رساندن به پیروانش زیر و رو میکند راه خود را نیافته اید!  آن مینوی نهفت، همان مهر و امید است که در آوا و آهنگ چوپان‌ها به گوش می‌رسد ، در واژه چکامه سرایان به نگارش در می آید یا در تیشه چکش هنرمندان بر سنگ سختی ، نگاره می سازد. چون این دانه ها به یکدیگر بپیوندند رشته مهر توانا ترین می‌شود و پرده هستی از آن رنگ می‌گیرد.  « قسمتی از کتاب مورد علاقه من

همون لفظ خیلیا هم غلطه.

عه ؟؟ نه بابا 

وقتی جنبش زن زندکی آزادی و کوفت و زهر مار راه افتاد باید منتظر همچین وضعیم میشدیم 

این همه روابط آزاد پس فک کردی شیرنی پخش میکنن و حلوا میدن 

دختر پسرا روزی با یه نفر جدید میخوابن همه درگیرن هیالت راحت 

حسبی الله ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلد نیستید مثل آدم حرف بزنید!!زخم زبون چرا میزنی

عزیزم‌ راه انتقالش چندین شاخه داره بد به دلت راه نده 

انشاالله درمان میشه غصه نخور

حتما برو پیگیر باش 

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
عه ؟؟ نه بابا وقتی جنبش زن زندکی آزادی و کوفت و زهر مار راه افتاد باید منتظر همچین وضعیم میشدیم این ...

همه که درگیر نیستن فقط افراد بی اصالت درگیرن 

حالا این وسط شانسی چند نفر هم ترکش بی اصالت بازی ها و هرزه بازی های یه عده رو خوردن و از راههایی به غیر رابطه جنسی مبتلا شدن 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
برو بابا انگار سر جلسه دفاع دانشگاهیم 🤣🤣

یاد بگیر در مورد چیزی که علم نداری حرف نزنی و سکوت کنی 

نامجو میخونه : که من هستم آن تک درختی/که در پای طوفان نشسته/ همه شاخه های وجودش/ ز خشم طبیعت شکسته....🍂 و من با تمام وجود حس میکنم🗓️                   «عشق سلطان است و باقی بنده ایم✨» ای دانای بزرگ چه کسی مرا پاسبانی می‌کند اگر تو از من غافل شوی؟ای هستی بخش مرا به نیروی مهر و دوستی از شر بد منشان نگهداری نما!          اگر او را کسی بدانید که فراسوی ابرها نشسته و با چوبی جادویی پیوسته از ستایشگران خود پشتیبانی میکند و جهان را برای یاری رساندن به پیروانش زیر و رو میکند راه خود را نیافته اید!  آن مینوی نهفت، همان مهر و امید است که در آوا و آهنگ چوپان‌ها به گوش می‌رسد ، در واژه چکامه سرایان به نگارش در می آید یا در تیشه چکش هنرمندان بر سنگ سختی ، نگاره می سازد. چون این دانه ها به یکدیگر بپیوندند رشته مهر توانا ترین می‌شود و پرده هستی از آن رنگ می‌گیرد.  « قسمتی از کتاب مورد علاقه من

یاده یه تاپیکی افتادم طرف میگفت اینایی که میگن شوهره ما بهمون خیانت نمیکنه هنوز دستشون رو نشده خبرند ...

ادامشو بگم دستم خورد گفته بود همه ی مردا خیانت میکنن حکایت همین کاربره که گفته ۹۰درصد مردم زیگیل دارن😐  

https://uupload.ir/view/screenrecorder-2025-10-03-18-07-53-12_mxfw.mp4/

قبل زن زندگى روابط ازاد نبود؟

اوضاع بهتر بود 

الان این همه دختر لخت و عور وسط خیابون معلومه که اپضاع بدتر میشه

حداقل تو این یه مورد نسبت به بقیه کشورا بهتر بودیم که خدارو شکر از این لحاظم رسیدیم به اروپا چون آمار اچ پی وی اونجا سر به فلک کشیده

حسبی الله ❤
عه ؟؟ نه بابا وقتی جنبش زن زندکی آزادی و کوفت و زهر مار راه افتاد باید منتظر همچین وضعیم میشدیم این ...

فقط مشکل جنبش نیست باید یادآوری کنم بیشتر خدمات جنسی غیر متعارف و غیر بهداشتی از راه صیغه شرعی هست!

از صیغه چند ساعت بگیر تا چند ماهه