2777
2789
عنوان

بنظرتون وقتشه بابام رو وارد بحث خودم و شوهرم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1192 بازدید | 90 پست
سخت در اشتباهه خودش میدونه من چه غروری دارم سرم بره سر خم نمیکنم جلوش . ولی خب جدیدا جوگیر شده یا چی ...

خب الان عقدی اینا رو میگی.فکر میکنی این زنایی که تو خونه منت شوهرشون رو میکشن غرور ندارن.من خودم خیلی مغرورم منت شوهرمو نمیکشم البته اونم قهری نیس ولز چندبار مجبور شدم آشتی کنم چون مهمون داشتم یا وسیله لازم داشتم

خب الان عقدی اینا رو میگی.فکر میکنی این زنایی که تو خونه منت شوهرشون رو میکشن غرور ندارن.من خودم خیل ...

اینجوری که بوده با هم قهر بودیم ولی یه هو توی جمع قرار گرفتیم جوری رفتار کردیم انگار هیچ مشکلی نداریم شوخی کردیم حندیدیم و طبیعی بودیم بعد از مهمونی مجدد تنطیمات کارخانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره میتونم قهرم بکنه اول امضا رو بده بعد بره صدسال قهر کنه من پولم برام مهم تره تا پرنسس بازی های او ...

الان بهترین کار اینه که آشتی کنی شراکتتو قانونی کنی ،بعدم بذار قهر کنه حالا دیگه سمتش نرو ،بذار برای همیشه این مسخره بازی تموم کنه وگرنه کارت با این بچه ساختست

شما چند سالته؟

چرا اینقدر با غرور حرف میزنید؟

تو زندگی با همسر اگه بخواهید اینجوری رفتار کنید هیچوقت زندگی خوبی نخواهید داشت. تو زندگی باید انعطاف داشت. شما یا صفر هستی یا صد. حد وسط نداری.

حس کردم اون زنه شما مرد 😐🤕

هرچی بهش بگی این وسط قهر دیگه چیه 😳

واقعا خیلی خیلی حوصلش قویه 🤦🏻‍♀️

این شراکتت درست کن والا شمارو چون ساده گیر اورره عزیزم دُور برداشته متاسفانه 🤕

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

شما چند سالته؟چرا اینقدر با غرور حرف میزنید؟تو زندگی با همسر اگه بخواهید اینجوری رفتار کنید هیچوقت ز ...

انقدر انعطاف به خرج دادم که مردم پورو شده و حتی یک ناز کردن ساده رو هم حقم نمیدونه

الان بهترین کار اینه که آشتی کنی شراکتتو قانونی کنی ،بعدم بذار قهر کنه حالا دیگه سمتش نرو ،بذار برای ...

فکرم رو کردم هفته بعد زنگ میزنم و باش دفترخونه قرار میزارم امضا کرد بعد بره هرجا میخواد قهر کنه

حس کردم اون زنه شما مرد 😐🤕هرچی بهش بگی این وسط قهر دیگه چیه 😳واقعا خیلی خیلی حوصلش قویه 🤦🏻‍♀️ای ...

جدیدا اینطور شده از وقتی من حقو و حقوقم رو شناختم فکر میکنه اگر قهر کنه من گریه میکنم و ازش طبعیت میکنم

میاد حالا ؟ سر این حرف قهر نکنه بازی راه ننداره که بهم اطمینان نداری و فلان

اگر بندازه دیگ سروکارش با بابام و داداشام هست مگر اینکه بره از کره ی زمین خودشو محو کنه که در امان باشه

اگر بندازه دیگ سروکارش با بابام و داداشام هست مگر اینکه بره از کره ی زمین خودشو محو کنه که در امان ب ...

پوله زیادی گداشتی وسط ؟من کلی پول خرج زندگیم کردم همه حقوقم خرج زندگیم میشد اخرش بهم گفت مگه چیکار کردی برای این زندگی ،هنوز بعد چندسال این حرفش رو اعصابمه

پوله زیادی گداشتی وسط ؟من کلی پول خرج زندگیم کردم همه حقوقم خرج زندگیم میشد اخرش بهم گفت مگه چیکار ک ...

درحد ۶۰۰ 

اتفاقا من هم همین نشونه هارو ازش دیدم حس کردم قدر کمک های منو نمیدونه و همه ی اینارو حق خودش میدونه این نمک نشنانسی رو که حس کردم سعی کردم به عنوان زن حقم رو بخوام ک خب  اونم سعی کرد با قهر کردن خاموشم کنه ک اشتباه فکر کرد‌

مردا بدو خوبشون لیاقت کوتاه امدن زن رو ندارن

مطمئنی شراکت رو قانونی میکنه؟ مردا خیلی توی این مسائل موذی هستن، اصلا نکنه فاصله گرفتنش بخاطر این موضوع باشه 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

مطمئنی شراکت رو قانونی میکنه؟ مردا خیلی توی این مسائل موذی هستن، اصلا نکنه فاصله گرفتنش بخاطر این مو ...

اگر نکنه دیگ از من تمومه سروکارش با بابام و داداشام هست