2777
2789
عنوان

بنظرتون وقتشه بابام رو وارد بحث خودم و شوهرم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1190 بازدید | 90 پست
اگر خودم بش زنگ بزنم و برای موارد قانونی بگم ممکنه تماسم رو جلب محبتش تلقی کنه و فگر کنه به این بهان ...

پدرت رو وارد ماجرا نکن کارشراکت رو عقب بنداز یکم توام ابدا پیگیرش نشو تا خودش بیاد اومدم اصلا نگو چرا قهر کردی و محل نزاشتی نبود خودشم بحث رو باز کرد بگو خودت قهر کردی خواستی تنها باشی بزار بفهمه وابسته نیستی نزار بشه نقطه ضعفت بیفته دستش راه به راه قهر کنه هروقت این قضیه تموم شد برو سراغ مشارکت

درحد ۶۰۰ اتفاقا من هم همین نشونه هارو ازش دیدم حس کردم قدر کمک های منو نمیدونه و همه ی اینارو حق خود ...

مردای طلبکار ،،قدر نمیدونن و به شدت هم سر حرفشون هستن که تو کاری نکردی اصلا میزنن زیر زحمتی که کشیدی .فقط میمونم چی باعث میشه انقد طلبکار و حق به جانب باشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر نکنه دیگ از من تمومه سروکارش با بابام و داداشام هست

باهاش آشتی کن این بار و دوستانه موضوع رو مطرح کن ببین مزه دهنش چیه این رو جز نقشه بدون نگو من آشتی نمیکنم و فلان این رو ملاک دوست داشتنش قرار بده

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

پدرت رو وارد ماجرا نکن کارشراکت رو عقب بنداز یکم توام ابدا پیگیرش نشو تا خودش بیاد اومدم اصلا نگو چر ...

چندین بار تاحالا قهر کرده و هربار خودش امده منت کشی و تعجب کرده ک من چطور انقدر سفت هستم. واقعا دنبال درست کردن رابطه نیستم چه درست کردنی وقتی نگرانم نمیشه و حالم براش مهم نیست مثلا بیاد اشتی کنه ک چی بشه .

من فقط میخوام پولم این وسط گم نشه و بعد میخواد هر کاری بکنه ، بکنه خودم نظرم طلاقه

مردای طلبکار ،،قدر نمیدونن و به شدت هم سر حرفشون هستن که تو کاری نکردی اصلا میزنن زیر زحمتی که کشیدی ...

حتما فکر میکنن عن خاصی هستن و دختر خوشگل و ناز نازی مردم وطیفه داره بیاد به اینا یه پولیم بده

پارسال نود میلیون به شوهرم دادم ماشینش رو عوض کنه امسال گفتم پس بده اینقدر بدش اومد میگفت بهت پس مید ...

دقیقا یه جوری میپیچونن که خودمون هم باورمون میشه حق با ایناست .حتنا پولتو ازش جدا کن ،اسی این مردا قابل اعتماد نیستن اصلا .مردی که انصاف و وجدان نداره هرکاری ازش برمیاد

دقیقا یه جوری میپیچونن که خودمون هم باورمون میشه حق با ایناست .حتنا پولتو ازش جدا کن ،اسی این مردا ق ...

آره اتفاقا ازش گرفتم و طلا خریدم و توی دو ماه سی میلیون سود کردم در حالی که دست اون بود یه تشکر خالی هم نکرد واقعه حماقت هست واسه مرد خوبی کردن 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

آره اتفاقا ازش گرفتم و طلا خریدم و توی دو ماه سی میلیون سود کردم در حالی که دست اون بود یه تشکر خالی ...

افرین بهت یعنی من به شخصه دیگ غلط بکنم بخوام بهش خوبی کنم بیینم داره میفته تو چاه دستشم نمیگیرم

این همه پدرم خوب بود و ما خوب بودیم باش راه امدیم به چی رسیدیم؟ بزار گارد بگیره ولی حدو مرزش رو بفهم ...

چقدر پول پیشش داری

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
قبلا همه میگفتن مردا اینجورین میگفتم مرد من ادم حسابیه ولی الان میگم همه مردا همینن نمک نشناس لیاقتش ...

اسی باید پولتو ازش بگیری ،حالا به زبون میگیری یا کار دیگه نمیدونم ،تو بهتر میشناسیش ،این جور مردا اگه باهاشون سرت تو معامله باشه و حساب و کتاب کنی ،باهات خوب رفتار میکنن ولی اگه بها بدی و اختیارتو بدی دستشون گند میزنن به همه چی