2777
2789
عنوان

بنظرتون وقتشه بابام رو وارد بحث خودم و شوهرم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1192 بازدید | 90 پست
جدی گرفتم برای همین اول میخوام قانونی بشه بعدم همه چیو تمومش کنم من حوصله خودمم ندارم چه برسه قهر یک ...

مرد اگه قهر قهرو باشه پیرت میکنه.چاک کارو از اول بگیر درست شد که بهتر نشد ادامه نده

خب ادامه چرا میدید واقعا؟اونم تو عقد اوضاع این باشه اخه؟باهاش صحبت کن و برید مشاور

ما رابطمون بد نبوده خوب بوده مدتیه ک من حق و حقوقم رو شناختم اون هم روی واقعیش رو نشون داده وگرنه تاالان قربونمم میشد ولی خب من دیگ خسته شدم از انقدر راه امدن و زن حوب بودن.

الانم لنگ پولایی هستم ک باش شراکتم کردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرد اگه قهر قهرو باشه پیرت میکنه.چاک کارو از اول بگیر درست شد که بهتر نشد ادامه نده

دفعه سومش هست ک قهر میکنه هر دوبار هم خودش افتاد به غلط کردن .

انگار این دفعه فکر کرده من میرم سراغش

دفعه سومش هست ک قهر میکنه هر دوبار هم خودش افتاد به غلط کردن .انگار این دفعه فکر کرده من میرم سراغش

کلا مرد که نباید ناز کنه باید ناز بکشه وابسته که بشی و تو خونش باشی دیگه قهرو طولانی میکنه تا خودن بیای آشتی

ما رابطمون بد نبوده خوب بوده مدتیه ک من حق و حقوقم رو شناختم اون هم روی واقعیش رو نشون داده وگرنه تا ...

باید قانونیش کنی اول و اخر وقتی این مدلی هستن 

با پدرت صحبت کن

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

کلا مرد که نباید ناز کنه باید ناز بکشه وابسته که بشی و تو خونش باشی دیگه قهرو طولانی میکنه تا خودن ب ...

سخت در اشتباهه خودش میدونه من چه غروری دارم سرم بره سر خم نمیکنم جلوش . ولی خب جدیدا جوگیر شده یا چی رو نمیدونم ولی باید دمش رو بچینم

اسی مطمینی میتونی قانونی کنی .باز سر این حرف قهر نکنه ؟

اره میتونم قهرم بکنه اول امضا رو بده بعد بره صدسال قهر کنه من پولم برام مهم تره تا پرنسس بازی های اون