پاتریک۲۱۳ مدیر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1614 عنوان تا حالا ندیدم بابام مامانمو به اسم صدا بزنه | مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 17 پست همش به من میگه مامانت به خودشم میگه مامانش😑🤣اصلا تاحالا ندیدم و حتی خود مامانمم میگه هیچوقت اسممو نگفته اسمش فاطمه هست.و حتی صدا هم نمیزنه توی این ۲۵ سال فقط هرووقت کاری داشت یه راست کارشو میگه بدون اینکه صدا بزنه😶 یروزم از این سایت میرم و فعککک نکنم دیگه برگردم😁😂 دعا کنید برم، مثلا بگید( کاش بری*) 1404/08/12 | 19:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atfe84 عضویت: 1403/11/09 تعداد پست: 337 پدر و مادرمم قبلن بهم میگفتن دختر عمو ، پسر عمو الان که حاجی شدن ، میگن حاج اقا حاج خانون😂😂 چه باحال قلبت که پاک باشه ببازیم بُردی:)..️ آرزو میکنم خوبی قسمت آنهایی شود که با تمام بدی هایی که دیدن،یاد نگرفتن آدم های بدی باشند:)️
پاتریک۲۱۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1614 مامانت ،باباتو چی صدا میزنه هیچی یه راست حرفشو میگه.مامانم میگه اوایل ازدواج من اسمشو میگفتم دیدم اون نمیگه منم نگفتم دیگه یروزم از این سایت میرم و فعککک نکنم دیگه برگردم😁😂 دعا کنید برم، مثلا بگید( کاش بری*)
negar1361 عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 9279 هیچی یه راست حرفشو میگه.مامانم میگه اوایل ازدواج من اسمشو میگفتم دیدم اون نمیگه منم نگفتم دیگه مامانت چی صداش میکنه؟