2777
2789
عنوان

این دخترایی که دوست میشن با پسرا

| مشاهده متن کامل بحث + 2868 بازدید | 160 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم رابطه و احساسات اینجوری نیست بگی خب امروز میخام برم تو رابطههر موقع که موقعیتش پیش بیاد و از ط ...

خب من الان دانشگاه هستم 

جاهای دیگه میرم 

مهمونی و...

ولی موقعیتش تاحالا پیش نیومده

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
یه سوال آیا دوستی کوتاه مدت با اون فرد ارزش این همه استرس و ناراحتی و برخورد خانواده رو داشت؟

کوتاه؟نمیتونستم دوسش دارم عااااااشقشم کاش قلبم سنگ شه دیگه نخامش ۳ ساله باهمیم خیلی زجرم میده خیلی اذیتم میکنه خیییلی هیچوقت ارزش اینارو نداشته ولی کاش قلب کصخلم اینو میفهمید چقد بخاطرش افسردگی گرفتم خیانت کرد بم ولش نکردم اگه بدونی چقد بدبختم دعا کن از قلبم بره بیرون دارم نابود میشم

امیرت‌العرب👸حی‌الاحواز⚡ امیری‌حسین‌ونعم‌الامیر💕:)

میام نی نی سایت انگار دارم جهالت مردم قدیم یه طرفی رو که تو داستانا فقط تعریف میشه میبینم ...

ما هم جهالت مردم قبل از اسلام رو میبینیم

باز جهالت ما مال ۱۴۰۰ سال پیشه جهالت بعضیا برای ده هزار سال قبل وقتی بشر بویی از فرهنگ و تمدن نداشت 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

من یه سوال ساده بی قصد ونیت پرسیدم .نیازی به این همه تندی نیست خواهرم

منظور من با شما نبود 

شما سوال پرسیدید قصد و برداشت میشه بالاخره

منظور من کسایی که انگار دلشون میخواد تو خیابونا سر دختر بچرخه

چرا باید انقدر روابط متعدد و دوستی داشت و کات کرد؟یکی رو واقعا انتخاب کردی خوب بود بیشتر آشنا می‌شی ...

من در مورداونها كه همش دنبال رابطه با اين و اون اونم بي هدفن صحبت نكردم كفتم خيلي هم دست نيافتني باشي ديده نميشي حالا همسر من خوب از اب در اومداكه بد بودقطعا كات ميكردم با كيس ديكه اشنا ميشدم بازم ميكم دوستيها و روابط بي هدف و واسه خوشكذروني رو تاييد نميكنم

یه سوالهمسرتونم زیاد از این دست گرمیا داشتن؟

نه

قبل من دوست دختر نداشت

اکیپ مختلط داشتن ولی دوست دختر نه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

اخه حس میکنم دارم اشتباه زندگی میکنم وقتی میبینم همه ایتطورین

همه برن تو چاه تو هم باید بری؟

همه که اینجوری نیستن اون اکثریت هم اشتباه می‌کنن بعدا متوجه می‌شن

زندگی درستو تو داری می‌کنی جدا

ما هم جهالت مردم قبل از اسلام رو میبینیمباز جهالت ما مال ۱۴۰۰ سال پیشه جهالت بعضیا برای ده هزار سال ...

الان منظورتون از جهالت روابط عاشقانه و احساسی دخترو پسره عزیز؟

یعنی فکرنمیکردی شاید با احساساتشون بازی کنی

به دردم نمیخوردن عزیزم

و الا مرض نداشتم که

مرد خودش باید عرضه داشته باشه که رابطشو به ازدواج برسونه

دختر وظیفه ای نداره که

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه