2777
2789
عنوان

این دخترایی که دوست میشن با پسرا

| مشاهده متن کامل بحث + 2868 بازدید | 160 پست
خوشبخت باشی الهی آره والا خیلیییی لاشی شدن پسرای الان

همشون یه آلت تناسلی گرفتن دستشون دنبال ببخشید رابطه جنسی مفتن

هی نیازه نیازه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

الان منظورتون از جهالت روابط عاشقانه و احساسی دخترو پسره عزیز؟

منظورم از جهالت آپدیت قرار گرفتن هورمون و عریضه جنسی نسبت به عقله :)

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه حس میکنم دارم اشتباه زندگی میکنم وقتی میبینم همه ایتطورین

نه منم مثل توام 

خودتو درگیر این روابط نکن تهش فقط آسیبه

اتفاقا راه درست همینه برای خودت ارزش قائل باش 

خب من الان دانشگاه هستم جاهای دیگه میرم مهمونی و...ولی موقعیتش تاحالا پیش نیومده

خب شاید دختر خیلی ساده ای هستی ظاهرا

معمولا پسرا میرن سمت دخترایی که به خودشون میرسن

ی میکاپ زیبا میکنن لباسای زیبایی میپوشن روابط اجتماعی خوبی دارن اینجور چیزا

ولی خب هستن پسرایی هم که ساده پسندن ولی کمترن خیلی کمتر

خب من الان دانشگاه هستم جاهای دیگه میرم مهمونی و...ولی موقعیتش تاحالا پیش نیومده

ببين اكه كيسي بيشنهاد داد اكه فكر كردي خوبه اشنا شو من فكر ميكردم پسر خوب نبايد خودش پيشنهاد اشنايي بده بايد مستقيم بياد خواستكاري! البته من اوايل دهه شصتم اونزمان فرق داشت ولي تو دوستي محتاط باش هدفش رو بفهم كه واسه وقت كذرونيه يا ازدواج اكه جايي فهميدي به درد نميخوره كات كن. سريع دل نبند

خب شاید دختر خیلی ساده ای هستی ظاهرامعمولا پسرا میرن سمت دخترایی که به خودشون میرسنی میکاپ زیبا میکن ...

بدون ارایش هم نیستمصدافتاب و رز دارم 

لباسامم مثه همسنام

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
همشون یه آلت تناسلی گرفتن دستشون دنبال ببخشید رابطه جنسی مفتنهی نیازه نیازه

عزیزم هیچوقت همرو جمع نبند

خیلیا هم اینطور نیست

حتما عوضیاش به پست شما و اطرافیانتون خوردن

دختر مردم رو كمراه نكنيد من با اين تفكرات تا بالاي سي اصلا با كسي دوست نشدم تو ٣٥ ديدم اي بابا اشتبا ...

عزیزم بحث من با آشنایی هدفدار برای ازدواج فرق می‌کنه

دوستی بی‌هدف واسه سرگرمی رو رد می‌کنم

خیلیا مثل شما نمی‌تونن اینجوری دوستی موفق ختم به ازدواج داشته باشن

شما احتمالا خواستگار رد کردی تمرکزتون کامل رو شغل و تحصیل بوده وگرنه تا دلتون بخواد مورد دیدم تو عمرش با پسر دوست نشده خدا هم طبق وعدش عمل کرده و بهترینا رو براش فرستاده دختر معمولیا تازه

آره میدونم اشغالای عوضی

خلاصه که چیزیو از دست ندادی با اینا

دوستای من با دوس پسراشون تو ماشین و سوییت اجاره ای کامل س... میکنن،بعد پسره اوج هنرش اینه که کافه حساب کنه

آدم فشارش میره بالا

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

عزیزم هیچوقت همرو جمع نبندخیلیا هم اینطور نیستحتما عوضیاش به پست شما و اطرافیانتون خوردن

هر موقع یکی از همین چص بچه ها رسما با خونوادش اومد خواستگاریت و همه چیو تقبل کرد و زندگیشو یه تنه ساخت،اون موقع نطق کن

من ازدواج کردم برام فرقی نداره بقیه چی کار میکنن

عزیزم بحث من با آشنایی هدفدار برای ازدواج فرق می‌کنهدوستی بی‌هدف واسه سرگرمی رو رد می‌کنمخیلیا مثل ش ...

اره دوستيهاي بي هدف و ببخشيد صرفا واسه رابطه . ... به نظرم روشنفكري نيست عواقبش رو بعدا تو زندكي نشون ميده اينا تنوع طلب ميشن و خيلي مشكلات ديكه. خدا براي همه خير و عاقبت بخيري بخواد