2777
2789
من خودم مجرد چهل ساله هستم. این اقا هم سنش خ بیشتر منه و به همین دلیل جوابم منفی هست چون دیگه تو این ...

بررسی کنید و بدون بررسی رها نکنید ..نسل ما بخاطر شرایط خاصش هیچ چیزش سرجاش نبود ..بدون پیش داوری ذهنی به سراغ این جریان بروید ....بعدا خودتان را برای بررسی نکردن مواخذه می کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم مجرد چهل ساله هستم. این اقا هم سنش خ بیشتر منه و به همین دلیل جوابم منفی هست چون دیگه تو این ...

منم ۴۴ سالم هست و مجرد کلی باور بفرمایید ما آقایون دهه شصتی بخاطر مسیولیت پذیری بیش از حد و عاطفی بودن و نوع تربیت و نگاه ایده آل گرایانه و ندیدن خود ...مثل همان داستان قورباغه آرام پز شدیم که در دیگ مشکلات ارام ارام در اب گرم پختیم و قادر به جهیدن نبودیم ...نه خواهرم ممکنه هیچ جای نلنگد ...اول بررسی میدانی و تحقیق عملی کن سپس استشاره و در انتها استخاره ...ما در آینده برای بررسی نکردن ها و دنبال نکردن ها بیشتر در معرض حسرت هستیم تا کارای انجام داده ....

منم ۴۴ سالم هست و مجرد کلی باور بفرمایید ما آقایون دهه شصتی بخاطر مسیولیت پذیری بیش از حد و عاطفی بو ...

ایشون دهه شصت نیست. اواسط دهه پنجاه هست برای همین جوابم منفیه چون مشکلات دهه شصت را نداشتن و تا این سن مجرد بودن معقول نیست و من نمیخام تو این سن ریسک کنم

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖