2777
2789
عنوان

حس میکنم دیگه ب خدا امیدی ندارم🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 39 پست
یادمه قبلا از اینترنت میخوندم قانون جذب و ایناحتی یه دفتر جدا داشتم و شکرگزاری میکردمفقط دوسه روز او ...

عزیزم دوباره شروع کن انقدر حال خرابم حال خرابم نکن این حسو از خودت دور کن خودت باید به خودت کمک کنی زیاد خونه نباش یک کاری حتی نیمه وقت واسه خودت جور کن با گوشیت فیلم نگاه کن با کسی که حالتو خوب می‌کنه رفت و آمد کن خلاصه روز شب بخوای اینجوری پیش بری تا چند وقت دیگه میبینی داری قرصای اعصاب میخوری پرخاشگر شدی روز و شب خوابی.بلند شو کاریای گفتمو انجام بده به نداشتهات فک نکن واسه کوچکترین چیزی که داری ذوق کن شکر کن امیدوارم حالت اوکی بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دوباره شروع کن انقدر حال خرابم حال خرابم نکن این حسو از خودت دور کن خودت باید به خودت کمک کنی ...

کسیو ندارم با همه قطع ارتباط کردم

فقط من موندم و حال بدم🙂

اما دوباره اون کارایی ک گفتی و تکرار میکنم

امیدوارم تاثیر داشته باشه

چیزی ب ذهنم نمیرسه

ببین اون یه بخشی ازچیزیه که باید درک کنی . خدا توقرآن یشاء آورده یشاء بایرید فرق داره . یرید یعنی صر ...

من یک مدت رفتم به اون سایت روانی شدم اومدم بیرون دیگه نرفتم 

اصلا حرفاش با صفات خدا منافات داشت کلی یک مدت چند هفته اعتماد و ایمانم به خدا کم شد 

اصلا جای درستی نیست خدا رو به درستی نشون نمیده 

انگار خدا ما نیافریده ما خدا رو با فرکانس و انرژی کنترل میکردیم 

چیزی به اسم تقدیر و سرنوشت هم‌وجود ندلست

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

کسیو ندارم با همه قطع ارتباط کردمفقط من موندم و حال بدم🙂اما دوباره اون کارایی ک گفتی و تکرار میکنما ...

حتما تاثیر داره انجام بده عزیزم فقط انرژی منفی دور کن از خودت امشبم بشین فیلم هتل دانلود کن طنزه چیپس و پفکم واسه خودت بخره بخور و فیلمو نگاه کن حالشو ببر😂😂همه‌چیز درست میشه نگران نباش روزای خوب تو راه موفق باشی

حتما تاثیر داره انجام بده عزیزم فقط انرژی منفی دور کن از خودت امشبم بشین فیلم هتل دانلود کن طنزه چیپ ...

فعلا ک همش اویزون سریالای ترکیم

انقد غمگینن ک ۹۰ درصد افسردگیم بخاطر همینه😂🤦🏻‍♀️

چیزی ب ذهنم نمیرسه

من یک مدت رفتم به اون سایت روانی شدم اومدم بیرون دیگه نرفتم اصلا حرفاش با صفات خدا منافات داشت کلی ی ...

ببین گفتم که بهت حرفاش خوبه تایک جایی نیازه که اینا رو بلدباشی یسری قوانین الهی رو تو فایلاش میگه ولی خب لابلاش چیزای نادرستم هست من خودم از سال ۹۷ اونجابودم . ولی خب اگاهی کسب کردم بنظرم فایلاش خوبه و اگاهی هاش لازمه بدونی ولی تاجایی که بفهمی کجاهاشو داره اشتباه میگه و نری دنبال اون اشتباه ها

الان برو فایلای دسته بندی هدایت گوش کن

خوبه و لازم

ولی بدون عقاید صحیح مال شیعه است

مخالف تشیع حرکت کنی عمل کنی غلطه

من سالها تحقیق کردم

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

من یک مدت رفتم به اون سایت روانی شدم اومدم بیرون دیگه نرفتم اصلا حرفاش با صفات خدا منافات داشت کلی ی ...

ببین تقدیروسرنوشتم خودت بااعمالت رقم میزنی اصلا خدا نمیاد برا کسی بدبنویسه . خودتم قدرت تغییرشو داری

ولی خب اگاهی نیخاد عمل درست میخاد همون باور به هدایت شدن خیلی لازمه تو پروسه تغییر دادن مقدرات و سرنوشتت

دختر نازم تموم زندگیم 🦋