قارقروت مدیر استارتر عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 4006 عنوان چله ترک گناه از امشب که اول فاطمیس 152 بازدید | 22 پست هر گناهی که گره انداخته تو کارتونیا دوست دارین ترکش کنین میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️🩹 1404/08/12 | 18:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
غریب،تنها عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 151 منم میخوام باشم.چه جوریه یعنی؟ سلام اگه دوست داشتی یه صلوات برای حل مشکلم مهمونم کن.اميدوارم حاجت روا بشی دوست عزیز 🙏🤲❤️
قارقروت مدیر استارتر عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 4006 منم میخوام باشم.چه جوریه یعنی؟ هر شب یه تیک میفرستیم اگه اون گناهو نکردیم میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️🩹
غریب،تنها عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 151 هر شب یه تیک میفرستیم اگه اون گناهو نکردیم خوبهمیگم میخواین یه چندتا هم صلوات هرشب هدیه کنیم به خانم فاطمه زهرا؟مثلا ۱۰۰تا ۲۰۰تا سلام اگه دوست داشتی یه صلوات برای حل مشکلم مهمونم کن.اميدوارم حاجت روا بشی دوست عزیز 🙏🤲❤️
قارقروت مدیر استارتر عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 4006 به منم بگو هر شب اینجا یه تیک میفرستیم اگه اون گناهو نکردیم میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️🩹
قارقروت مدیر استارتر عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 4006 خوبهمیگم میخواین یه چندتا هم صلوات هرشب هدیه کنیم به خانم فاطمه زهرا؟مثلا ۱۰۰تا ۲۰۰تا یه کاربر چله صلوات حضرت زهرا گذاشته @رایحه_بهشت من اونجا خودم میخوام شرکت کنم تاپیک اخرشههرکس دوس داشت اونجا ام بیاد میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️🩹
غریب،تنها عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 151 یه کاربر چله صلوات حضرت زهرا گذاشته @رایحه_بهشت من اونجا خودم میخوام شرکت کنم تاپیک اخرشههرکس دوس د ... مرسی منم رفتم اسممو نوشتم تو اون تاپیک. سلام اگه دوست داشتی یه صلوات برای حل مشکلم مهمونم کن.اميدوارم حاجت روا بشی دوست عزیز 🙏🤲❤️
قارقروت مدیر استارتر عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 4006 مرسی منم رفتم اسممو نوشتم تو اون تاپیک. حاجت روا باشی گلم میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️🩹
غریب،تنها عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 151 حاجت روا باشی گلم همچنین.ممنون ازشما سلام اگه دوست داشتی یه صلوات برای حل مشکلم مهمونم کن.اميدوارم حاجت روا بشی دوست عزیز 🙏🤲❤️
شلاب عضویت: 1404/07/12 تعداد پست: 930 غیبت و تو یک سال نه گوش می کردم نه غیبت می کردم .معجزه دیدمااتت
قارقروت مدیر استارتر عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 4006 غیبت و تو یک سال نه گوش می کردم نه غیبت می کردم .معجزه دیدمااتت واقعابیشتر توضیح میدی میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️🩹
fiary عضویت: 1404/05/07 تعداد پست: 2715 چجوریه به منم یاد بده یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖 💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝
تپلو92 عضویت: 1391/10/25 تعداد پست: 21862 عزیز تو همین تاپیک باید فعال باشیم منم هستم میزارمش تو علاقه مندیام میام هر شب بهشاحتیاج دارم من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
شلاب عضویت: 1404/07/12 تعداد پست: 930 واقعابیشتر توضیح میدی یعنی اگه کسی غیبت می کرد گوش نمیدادم خودمم اصلا غیبت نمی کردم ، اگه یکی غیبت می کرد می گفتم لطفا نگید اگه همه نمی تونستم . سه تا صلوات می فرستادم به نیت قطع شدن حرفش . خدا شاهده بحث عوض میشد برکت زندگیم زیاد شد