باور کن منم همه چیزو در لحظه مرتب میکنم اصلا این نیست که چیزی جمع بشه ولی با بچه کوچیک باید مدام سرپ ...
خدب سخت نگیر به خودت.همیشه همنباید مرتب باشه.شما اگر بچه سه سالش شده بگومحل بازیشون اتاقه و اونجا در اختیارشونه موقع جمع کردن با زبون خوش و بازی بگو کمک کنن.بعضی روزا اجازه بده پذیرایی هم به خاک و خون بکشن
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
من کارهایی که باید هفتگی انجام بدم رو توی روزای هفته تقسیم کردم که هر روز یه کاری کنمدر روز هم کلا ش ...
منم همین کارو میکنم.مثلا هفتهای دوبار دسشویی یه بار وسط هفته یه بار اخر هفته.هفته ای یه بار جارو.جنعه گردگیری عمیق دو شنبه گردگیری سطحی تر
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
ببخشید یه سوال چجوری از پلو پز برای برنج استفاده میکنید من دارم بلذ نیستم چطوریع
سخت نیست که برنجتو که خیس کردی میشوری میریزی داخل پلوپز اب نمک یکم روغن .اب که همون یه بند انگشت و میزاری وقتی روش سوراخ سوراخ شد .درشو میزاری و دم میکشه.بعضیاش ساعت داره باید بر حسب ته دیگی که میخوای زمان بدی.بعضیاش درجه داره که رو اوندرجه میزاری
من گازمو هر روز بعد پخت غذا تمیز میکنم.با شیشه پاک کن.و معمولا ماهی یه بار هم با گاز پاک اساسی تمیز میکنم.نمیزارم چربی روش بمونه سفت بشه
عزیزم منم یه پسر ۳ ساله فوق العاده بازیگوش دارم و شرایطم مثل شما بود تا کم کم یادش دادم وسایلی که میریزه خودش باید جمع کنه الانم یه مدته یه میز گذاشتم گوشه خونه خودش میدونه باید وسایلش بزار اونجا
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤