بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من هر چی بردارم بعد استفاده میزارمسر جاش.موقع اشپزی نمیزارم کل طرفا جنع بشه.یه تیکه طرف به چشم نمیاد ولی زیاد بشه حس خستگی داره.و اینکه یه سری وسایل فریزرو اماده طبخ میگیرم.مرغم اماده میگیرم بسته بندی فروشگاه ها.
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
من چندسال پیش دوره بانوی منظم شرکت کردم الان دیدم هزینه اش خیلی بالا رفته اونموقع کم بود من شرکت کردم.
بعد از اون خونه مرتبه . استادش راضی نبود از راهکارهای دوره به کسی بگیم فقط راحت ترین کار اینه که هرچی رو برمیداری بزار سرجاش و هربار یه قسمت رو مرتب کن
شیر الاتم نمیزارم اب روش بمونه جرم بگیره.تو کمدا یخچال کشورا همه نظم دهنده هست هم مرتبه هم راحت پیدا میکنم بهم نمیزه
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷