2777
2789
عنوان

بیاید از کارایی که خانه داری رو براتون اسونتر کرده بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1805 بازدید | 99 پست
عزیز من چرا انقدر توقعت از خودت بالاس؟میخوای صد تا کار انجام بدی خب معلومه نمیشه. تو باید تا چند سال ...

بعدشم چشم رو هم بزاری دخترت بزرگ میشه و از این خونه میره تو میمونی و به خونه خیلی تمیز ولی تک و‌تنها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هر چی بردارم بعد استفاده میزارم‌سر جاش‌.موقع اشپزی نمیزارم کل طرفا جنع بشه.یه تیکه طرف به چشم نمیاد ولی زیاد بشه حس خستگی داره.و اینکه یه سری وسایل فریزرو اماده طبخ میگیرم.مرغم اماده میگیرم بسته بندی فروشگاه ها.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

عزیز من چرا انقدر توقعت از خودت بالاس؟میخوای صد تا کار انجام بدی خب معلومه نمیشه. تو باید تا چند سال ...

حالا من خودمم بیخیال باشم شوهرم اصلا درک نداره تشنج ایجاد میکنه اگر خونه یه کم ریختو پاش باشه

بچه ها بخدا تبلیغ نیست

من چندسال پیش دوره بانوی منظم شرکت کردم الان دیدم هزینه اش خیلی بالا رفته اونموقع کم بود من شرکت کردم.

بعد از اون خونه مرتبه . استادش راضی نبود از راهکارهای دوره به کسی بگیم فقط راحت ترین کار اینه که هرچی رو برمیداری بزار سرجاش و هربار یه قسمت رو مرتب کن 

من کارهایی که باید هفتگی انجام بدم رو توی روزای هفته تقسیم کردم که هر روز یه کاری کنم

در روز هم کلا شاید یه ساعت وقتمو بگیره نهایت

یعنی یه روز گازو حسابی میسابم

یه روز گردگیری

یه روز جاروبرقی

اینجوری راحت ترم و بهمم فشار نمیاد ک خونمم همیشه تمیزه

شیر الاتم نمیزارم اب روش بمونه جرم بگیره.تو کمدا یخچال کشورا همه نظم دهنده هست هم مرتبه هم راحت پیدا میکنم بهم نمیزه 

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

من هر چی بردارم بعد استفاده میزارم‌سر جاش‌.موقع اشپزی نمیزارم کل طرفا جنع بشه.یه تیکه طرف به چشم نمی ...

باور کن منم همه چیزو در لحظه مرتب میکنم اصلا این نیست که چیزی جمع بشه ولی با بچه کوچیک باید مدام سرپا باشم

والا من الان با بچه خیلی سختمه تازه دو ماه دیگه باید برم سرکارولی خب سعی میکنم از بقیه و شوهرم کمک ب ...

ببخشید یه سوال چجوری از پلو پز برای برنج استفاده میکنید من دارم بلذ نیستم چطوریع

تنها راهکار یا کمک گرفتن از بقیه است یا بیخیالی من همسرم کمک میکنه خودمم بیخیالی طی میکنم چون دخترم ...

منم بخوام بیخیال باشم شوهرم بیخیال نمیشه همش اذیت میکنه اگر تمیز نباشه خودشم کمک کن نیست