2777
2789
عنوان

بیاید از کارایی که خانه داری رو براتون اسونتر کرده بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1805 بازدید | 99 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی همسرم جارو میزنه و دستمال کشی تو جمع کردن ظرفا کمک میکنه از ظرف شستن متنفر هست ولی گاهی میشوره ...

همسرم  من کار بیرون صفر تا صد انجام میده خریدارو تو خونم کمک می‌کنه مهمون بیاد وخانه تکانی اون بیشتر انجام میده ولی هفته یه بار خودم تمیزی اساسی میکنم باید فقط خودم تمیز کنم 

روانشناسه میگه خانمایی ک خونشون مثل گل می مونه و مدام ب بچشون غر می زنن ک نریز نپاش بچه شون در آینده مشکل رفتاری مثل وسواس خشم افسردگی پیدا می کنه واسه همینم اول ب بچه ها میرسم بعد دیگه از کارای خونا هرچی ک شد نشدم جهنم بچه ها سلامت روان داشته باشن کافیه

کاش منم بتونم به نقطه بیخیالی برسم.

این همه سال خونم مثل دسته ی گل بود همین باعث شد شوهرم فکر کنه خوپه هیچ کاری نیست بهم گفت میخوری ومیخوابی ،گفتم باشه بهت میگم الان دیگه میزارم خونه کلا میپاشه که ببینه خونه چقدر کارهست بعد پامیشم تمیز میکنم اونم نه مثل قبل ،جمع وجور میکنم فقط

شبهایی رابه یاد دارم،که دعا کردم برای چیزهایی که الان دارم،خدایاشکرت ♥️🤲

عزیز من چرا انقدر توقعت از خودت بالاس؟

میخوای صد تا کار انجام بدی خب معلومه نمیشه. تو باید تا چند سال کاملا بی خیال خونه ی مرتب بشی.

فقط به پخت و پز برس و بچه داری.

بچه ت بره مدرسه دیگه اوضاع اینجوری نیست خودش هم کمک میکنه تو مرتب کردن خونه.

این دوران موقته باید بی خیال خونه بشی