2777
2789
عنوان

بیاید از کارایی که خانه داری رو براتون اسونتر کرده بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 99 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدری ریختم بیرون که دیگه واقعا چیز اضافی ندارم اما دخترم از هر چیزی برای خرابکاری استفاده میکنه

من کف سطل آشغالی پودر لباسشویی میریزم بعد پلاستیک میزارم اینطوری هر بار لازم نیست هر بار بشورم مگر که خیس بشه 

کلا بچه ها همینن اگر بخوای خونت مرتب باش باید کلا تمیز کنی و درخونه ام قفل کنی بری هتل که بچها نتونن ...

ما فامیلای شوهرم خیلی زیادن 

بچه هم زیاد دارن وقتی میان و باهمن زندگی نمیمونه برای من 

یدفعش هیچ وقت یادم نمیره رفته بودن رو تخت من کا ملافه تخت و روتختی با خودکار یکی کرده بودن 

کدومشون نمیدونم رفته بود سرویس ی آب نگرفته بود تو سرویس 

حالا اینا هیچی برادرشوهرم رفته بود رو تخت ما خوابیده بود 

اصلا یوضعیتی بزرگ و کوچیکم ندارن 

منم بروشون آوردم 

هفته یه روز فقط تمیز میکنم و پنجشنبه ها از صبح تا شب حمام دستشویی 

راپله چون ما مستقله 

جارو وطی وتراس 

و دستمال و گردگیری تا شب مشغولم ولی از شنبه تا پنجشنبه باشگاه کتاب و تی وی گردش اینا فقط یه  غذاس اونم یه وعده تمام خسته ام نمیشم خونمون همیشه مرتب تمیزه

با یه بچه چهار ساله که پسر هست و بسیار سر و شیطون هیچوقت خودم بهم ریخته نبود چون سعی میکنم رو برنامه ریزی کار کن مثل یک روز جارو زدن و گردگیری یک روز لباس شستن اتو کردن و جمع کردنشون 

و اینکه اسی اگ میخای راحت باشی سعی کن هر جوری شده به دختر یاد بدی که اگر چیزی از اتاق میاره بیرون بعد دوباره ببره بزاره سرجاش چون من پسرم اینجوریه در طول روز با کل اسباب بازی های باید بازی کنه اما بعد خودش جمع میکنه

بُگذَر بُگذار بُگذَرَد :)👥←👤

تنها راهکار یا کمک گرفتن از بقیه است یا بیخیالی من همسرم کمک میکنه خودمم بیخیالی طی میکنم چون دخترم خیلی ریخت و پاشش زیاده 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز