mbjkk مدیر استارتر عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 1912 عنوان حس شیششششششششششمیییی بیاااااا 133 بازدید | 29 پست هس؟ ۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥💋💋💋 دیروز | 17:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fati_vl عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 704 بگو آدما طوری رفتار میکنن که ازشون فاصله بگیری و در آخرم تو مقصری چون اونی که رفته تویی؛هیچکس اهمیت نمیده چه رفتاری باهات شد که رفتی :)
uuppio عضویت: 1403/12/18 تعداد پست: 2094 چى شده؟ خوب شد جواد از زندگیم رفت با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی میشوم که عشق را میسازد، میپروراند و در آن میدرخشد.
delaramdelnia عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 4337 چى شده؟ سلام حس میکنی باردارم ؟ میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه
mbjkk مدیر استارتر عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 1912 بگو درخواستموقبول کن ۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥💋💋💋
dh_azin عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 316 بگو عزیزم میشه به منم بگی که چرا رفت دلیلش چی بود که منو دوست نداره
dh_azin عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 316 چى شده؟ میشه به منم بگی که چرا رفت دلیلش چی بود که منو دوست نداره
aliasadii عضویت: 1404/06/14 تعداد پست: 364 میشه به منم بگی که چرا رفت دلیلش چی بود که منو دوست نداره متاسفانه دليلش خودت بودى دخترم
نباتdf عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 6839 بيشتر از اين نميتونم واضح بگم میسه به من بگی کی پیام میده ؟؟کی مببینمس ؟؟
dh_azin عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 316 بيشتر از اين نميتونم واضح بگم چرا ؟میشه یکم توضیح بدی یعنی تقصیر خودم بوده؟مگه من چیکار کردم
fati_vl عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 704 عزیزم میشه به منم بگی که چرا رفت دلیلش چی بود که منو دوست نداره نمیتونم بگم دقیقا همینه چون حس ششم همیشه درست نیستاما حسم میگه اون ادم زندگی تو نبوده و تو باید خودتو دوس داشته باشی و بدونی با رفتن کسی چیزی از ارزش تو کم نمیشه چون خودت از همه مهم تری آدما طوری رفتار میکنن که ازشون فاصله بگیری و در آخرم تو مقصری چون اونی که رفته تویی؛هیچکس اهمیت نمیده چه رفتاری باهات شد که رفتی :)