2777
2789

به اطرافت توجه کن معجزه زیاده مثلا شفای بیماران توسط دعای خیر امام رضا علیه السلام مخصوصا اونایی که مادرزادی بیمار هستن 

یکی دیگه از معجزه ها پیشرفت علم و عمل های جراحی هست که توسط دکتر ها که بنده های خدا هستن انجام میشه .اگه خدا نمیخواست اینا انجام نمیشد 

درباره تحریف هم باید بگم برای مسلمانان قران منبع هست و اعجاز داره قابل تحریف نیست  .درباره اعجاز قرآن سرچ کن .

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

مگه الان پیامبر هست که معجزه بیاره

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حوصله داریا

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

واسه منم سواله!!!چرا دیگه تو این چندسال اخیر معجزه پیامبرا نیست چرا یه پیامبر برا این زمان نیست؟

آخه الان باز فیلم هست همه چیو میشه دید حتی واسه نسل های بعد نگه داشت ولی قدیم فقط حرف هست از کجا میشه اعتماد کرد 

واسه منم سواله!!!چرا دیگه تو این چندسال اخیر معجزه پیامبرا نیست چرا یه پیامبر برا این زمان نیست؟

چون حضرت محمد آخرین پیامبر بوده و اینقدر دین اسلام کامله که دیگه نیازی به پیامبر جدید نبوده 

امام ها هم ادامه راه پیامبر بودن 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

به اطرافت توجه کن معجزه زیاده برای مسلمانان قران منبع هست و اعجاز داره قابل تحریف نیست درباره اعجاز ...

من برای فهمیدن سوالام چیکار کنم 

به خدا و نیروی برتری که تو عالم ماورا هست کاملا معتقدم 

اما یه سری از قسمت های دین و مذهب رو نمیتونم قبول کنم 

نگید برو پیش روحانی که نتیجه عکس میگیرم

چون حضرت محمد کامل ترین پیامبر بوده و اسلامم کامل ترین دین

دیگه وقتی هم پیامبر کامله هم دین،چرا باید چیز جدید بیاد؟؟؟

پیامبر مگه هست که معجزه اش باشه؟؟

پیامبر خدا حضرت محمد(ص) بود آخرین پیامبر برای ادامه‌ی راه مسلمان‌ها خدا کناب قران رو فرستاد تا با خوندن اون مسلمانها هدایت بشن

معجزه تو زندگی من خیلی بوده من دهه هفتادیم پیر نیستم و مادرم شفا گرفته‌ی امام رضا(ع) هست تو سه سالگی یک پای فلج مادرم شفا پیدا کرده این معجزه نیست پس چیه!؟!