2777
2789
عنوان

کیا بیدارن

78 بازدید | 11 پست

سلام.

چرا بیدارین ؟

میشه لطفا ،دعا کنید.

خدا ،به مادرم لیلا و داداشم علیرضا و خودم عمرطولانی و سلامتی بده ،کنارهم ۳ تایی بریم زیارت کربلا ،مکه ..

تهش هم ما رو ،۳ تایی ببره بهشت

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

سلام 

بچه تو دلم خیلی تکون میخوره دیگه دل غشه گرفتم نمیزاره بخوابم 

پهلوهام  و دلمم درد میکنه

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی آمینمن عاشق همه لیلاهام

فدات حاجت روا 💞

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

من واست دعا کردم و صلوات فرستادم توهم واسه منو خونوادم خیلی دعا کن

صلوات فرستادم ،اسمت گلم تو قنوت بگم

الهی آمین دیگه چیزی دیگه ای نمی‌خوای ، تا بیداریم بگو آمین بگیم

فدات 

من ۲ ماهه ، دارم خونگریه میکنم.

گاهی آرومم گاهی دارم جون میدم ....

دعا کن ، نمیتونم  درس بخونم

سلام بچه تو دلم خیلی تکون میخوره دیگه دل غشه گرفتم نمیزاره بخوابم پهلوهام و دلمم درد میکنه

عزیزم 

سالم  و سلامت باشید.

التماس دعا