2777
2789

که انقد داداشم هواشو داره 

از وقتیکه زایمان کرده تا الان که یکسال میگذره دیگه نتونستیم بریم خونش یعنی داداشم هی بهونه اورد که مثلا زنم مریضه یا زنم نیس بعدش هم البته مشخص بود الکی میگه  با ابنکه مثلا ممکنه ماهی یه بار برادرزادمو ببینم خیلی سخته برام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.

میتونم ازتون سوال بپرسم، بدون اینکه ناراحت بشید؟

چون برای نزدیکانم پیش اومده

الان شما تقریبا ماهی یبار برادر و همسرشون و بچه شون رو میبینید، چه فرقی داره برید خونشون یا جای دیگه ببینید؟

اصلا نمیفهمم

از کسیم پرسیدم هیچی نگفت، گفت نمیدونم

دعوتشون کنید خونتون ، راستش منم دوست دارم خواهر شوهرام با دعوت بیان، چون الان زمانه ای شده هرکس برای ...

منم از قبل با داداشم هماهنگ میکردم که مثلا فردا بیام ولی هر بار یه بهونه اورد که نرم

نه باهم خوبن برای همین ما دلگیر نمیشیم ازش میگیم بزار باهم خوب باشن ولی خب برادرزادمه دوس دارم بیشتر ...

شما ظاهر دارید می‌بیند اگه باهم خوبن چرا نباید شما برادزادهتونو ببینید این چه حرفیه ،زنش اجازه نمیده برادرتان از روش نمیبنه تعارف کنه

نه باهم خوبن برای همین ما دلگیر نمیشیم ازش میگیم بزار باهم خوب باشن ولی خب برادرزادمه دوس دارم بیشتر ...

وااای  عزیزم  برای خودت احترام قائل باش ، غرور داشته باش 

هر وقت دعوت کرد برو ، دوست نداره  برید خونش

وقتی اینجوری رفتار میکنن اصلاااا برات مهم نباشن تو هم هیچ سراغی ازشون نگیر

اره منم همینکارو میکنم ولی تو دلم غصه میخورم 

من خواهرشوهر خودمو دیدم اذیت کردن و ... ولی واقعا تا حالا از گل نازکتر به زن داداشم نگفتم