2777
2789
عنوان

من میخوام با همسرم وقت بگذرونم ولی اون

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 45 پست
🫠💔🥺رابطه جنسیمون زیاد خوب نیس .مشکل پیدا کرده .ماهی دو الی سه بار داریم فقط اونم فقط اون....اصن ت ...

پس مشکلتون حاده متاسفانه مثه زندگی من

ماهم رابطه جنسی نداریم چون شوهرم ازم خوشش نمیاد و همین نداشتن رابطه جنسی دو طرفو نسبت بهم سرد تر می‌کنه🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم🥺💖باهاش صحبت کن بگو اذیت میشی اینجوریمشغولیات خودتو پیدا کن کمتر اذیت شیکتاب بخون،کلاس برو ،ک ...

من کلن دو بخشم یکی وقت گزاشتن واسه خودم یکی هم اون حالا ب اونایی ک میگی رسیدگی میکنم تایم هایی ک نیس ولی وقتی انرژیم میره بالا ک واس همدیگه وقت بزاریم اون نیس منم حوصلم سر میره احساس تنهایی میکنم میگم هیچی سر جاش نیس اتفاقا باهاش خییییلی صحبت کردم نمیدونم چرا توقع داره بگم بیشتر کار کن نیا خونه

تازه عروسی؟ ببین ی خورده حق داریا،ی سوال این همه تلاش میکنه از نظر مالی اوکیه؟

من جات بودم ب خودم میرسیدم و میرفتم کلاس ک خودمو سرگرم کنم

و دغدغه این روزام رسیدن ب خودم از نظر ظاهری و پوست

اگ مالی اوکیه برو خرید بارار لامصب خودش تراپیه

الکی هم نشین منتظر و دعوا بزار ب کارش برسه تو هم برا خودت مشغولیات درست کن باشگاه و کلاس و...

🫠💔🥺رابطه جنسیمون زیاد خوب نیس .مشکل پیدا کرده .ماهی دو الی سه بار داریم فقط اونم فقط اون....اصن ت ...

اگر از لحاظ جنسی سرد باشه یا اولویت زندگی مشترک و رابطه و شادی شما نباشه

این زندگی هیچ فایده ای ندارد 

با مشاور و دعوا و سیاست هم کاری از پیش نمیبری

پس مشکلتون حاده متاسفانه مثه زندگی منماهم رابطه جنسی نداریم چون شوهرم ازم خوشش نمیاد و همین نداشتن ر ...

عزیزدلم🥺

چرا خوشش نمیاد دختر ب این خوبی 

من شوهرم بحثش با من نیس میخواد بیشتر کار کنه ولی من احساس تنهایی دارم نمیتونم کنار بیام اخه من یه زنم طبیعیه ک دلم میخواد وقت بگذرونیم اصن بیرون رفتنمون مثلا خیابون گردی فکنم هفته ای یبار شاید

من کلن دو بخشم یکی وقت گزاشتن واسه خودم یکی هم اون حالا ب اونایی ک میگی رسیدگی میکنم تایم هایی ک نیس ...

پول و درآمد عالی خوبه 

اما اگر باعث شادی و خوشحالی و رضایت تو زندگی نشه تلاش براش چه فایده ای داره؟

من کلن دو بخشم یکی وقت گزاشتن واسه خودم یکی هم اون حالا ب اونایی ک میگی رسیدگی میکنم تایم هایی ک نیس ...

برو پیش مشاور که باهاش صحبت کنه

اون یه راهکاری براتون میذاره

اگر از لحاظ جنسی سرد باشه یا اولویت زندگی مشترک و رابطه و شادی شما نباشهاین زندگی هیچ فایده ای ندارد ...

پس چیکار کنم 

همدیگرو دوس داریم میدونم ک داره واسه زندگیمون تلاش میکنه خدارو شکر اهل بیراهه هم نیس ولی من دلم میخواست تایم بیشتری ببنیم همو واسه هم وقت بزاریم 🥺

عزیزدلم🥺چرا خوشش نمیاد دختر ب این خوبی من شوهرم بحثش با من نیس میخواد بیشتر کار کنه ولی من احساس تن ...

در کل از نظر من مردی که کارشو یا هر چیزی رو به رابطه جنسی با زنش ترجیح میده یا کلا سرد مزاجه یا علاقه ای به زنش نداره 

حالا خود دانی 

شاید بگی نی نی سایتیا هی آیه یأس میخونن اما اگه بچه نداری فعلا نیار

پول و درآمد عالی خوبه اما اگر باعث شادی و خوشحالی و رضایت تو زندگی نشه تلاش براش چه فایده ای داره؟

میکم بهش ولی میگه پس چیکار کنم 

تو نیاز به وقت گزاشتن داری خب وقت گزاشتن پول میخواد ،سفر رفتن پول میخواد،غذا خوب خوردن پول میخواد،بیرون رفتن خرید و...پول میخواد 

درسته ولی مگ فیلم دیدن و اینکه تو خونه باشیم یه چایی بخوریم الکی بریم پیاده روی یا ...پولیه؟

شاید اینا مسخرست واسش

جمعه ک جمعه ها هم یا خوابه یا در حال بحثیم...کلن الکی میگذره اون از خداشه بیشتر کار کنه بیشتر بیرون ...

عزیزم صبر گذشت کن سختی میگذره نمی‌مونه خواهر منم متل تو بود زندگیش خدا را شکر الان خیلی بهتر ه   

پس چیکار کنم همدیگرو دوس داریم میدونم ک داره واسه زندگیمون تلاش میکنه خدارو شکر اهل بیراهه هم نیس ول ...

پس اگر واقعا همدیگه رو دوست دارید شما تغییر رویه بده

تایم بیداری و باهاش تنظیم کن 

اوقات بیکاری رو به یک کار مشغول شو

سر کار برو

برنامه ریزی برای هم داشته باشید و بهش پایبند باشین