2777
2789

مثلا روتینمون شده ۱ونیم از خواب بیدار میشه چون تا صبح بیدار بوده،۲ میره دانشگاه تا ۵نیم،۵ونیم تا ۷ الی ۸کارای بیرونو انجام میده ،۸ تا ۱۰ونیم هم کلن بالاسره شاگرداشه،منم مشکل معده پیدا کردم از اول زندگی یه مسافرت نرفتیم،افسردگی گرفتم ،حتا ماهی دوبار رابطه داریم خلاصه وقت نمیمونه شاید بگین ۱۰ونیم خوبه دیگه تا صبح ولی نه انرژی ندارم دیگه زود خسته میشم من شاممو باید زود بخورم بخاطره معدم ولی اون

نیس،تو خونه حوصلم سر میره همش ک نمیتونم برم بیرون پس ازدواج برای چیه چیکار کنم الان،،،چیزی هم میگم بحث میکنه که کی ب اینا رسیدگی کنه پس زندگی مشترک چی میشه یه تایمی هم باید بزاریم دیگه،همش میگم یه برنامه بریز انگار دارم خودمو کوچیک میکنم چون پایه نیس حتا یه دیقه هم نمیبینمش جز اخر شبا🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز تعطیلی نداره ؟

جمعه ک جمعه ها هم یا خوابه یا در حال بحثیم...کلن الکی میگذره 

اون از خداشه بیشتر کار کنه بیشتر بیرون باشه منم گیر ندم باز من دلم میخواد خونه باشه برا هم وقت بزاریم بریم بیرون اصن ن سوپرایزی ن بیرونی ن سفری ن جایی انگار داره دور خودش میچرخه اصن ب فکر زندگیمون نیس من الان انرژیمو جمع میکنم از کل روز ولی اون نیس کم کم سرد میشم ب خودم میگم خاک تو سرت ک خودتو فقط کوچیک میکنی🫠💔

خب با دوستات و خانوادت برو بیرون و به سبک متاهل مجرد زندگی کن راحت

دوستی ندارم جز یه نفر ک اونم درگیره اصن خودمم حوصله ندارم زیاد برم بیرون 

خانوادمم آدمای پایه ای نیستن خودمم ک حوصلم سررمیره 

من الان تو شرایطیم ک باید منو همسرم برا همدیگه وقت بزاریم چون اون براش بی اهمیت شده من دارم سرد میشم ولی ....

مشاور گف باید حداقل ۵ غروب خونت باشی تو روز ۴ ساعت کار کن ولی اون ۱۱ خونست🫠💔همش میگم حس میکنم دارم خورد میشم یه حسیه منو اذیت میکنه میگه اون اهمیتی نداره وقتی ک ب ظاهر گزاشته بشه مهم نیس که

جمعه ک جمعه ها هم یا خوابه یا در حال بحثیم...کلن الکی میگذره اون از خداشه بیشتر کار کنه بیشتر بیرون ...

خوب اونم داره واسه زندگی تلاش میکنه دیگه . شما برنامه های اینجوری رو بچین کوچیک شدن نداره ‌ . اکثر اقایون به یه ریتم عادت میکنن برنامه رو خودمون باید بریزیم  جای غر و لند کردن مثلا روز تعطیل یه ناهار کوچیک درست کن باهم برید پیکنیک برید طبیعت گردی وقتی ببینه تو برنامه میریزی و شادی اونم جذب میشه وگرنه بخواد بشینه وردلت تو هم غر بزنی به جونش،معلومه که نمیاد

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
حق داریرابطه جنسی تون سر جاشه یا اونم ندارید ؟

🫠💔🥺

رابطه جنسیمون زیاد خوب نیس .مشکل پیدا کرده .ماهی دو الی سه بار داریم فقط اونم فقط اون....اصن تایم بالا نیس مثلا ۴ دیقه

جمعه ک جمعه ها هم یا خوابه یا در حال بحثیم...کلن الکی میگذره اون از خداشه بیشتر کار کنه بیشتر بیرون ...

خیلی سخته اینجوری 

ایشون کار و تنوع بیرون رو به شما و زندگی مشترک ترجیح میده

هر چی هم اصرار کنی بعنوان غر زدن برداشت می‌کنه و از خونه فراری میشه

اصلا به فکر بچه تو این شرایط نباش .با این مرد افسرده و دلمرده و عصبی میشی