تقریبا چهار ماه پیش موقعی که من خواب بودم به گوشیم از تلگرام به صورت ناشناس پیام میاد و شوهرم جوابشو میده ولی طرف یه جوری پیام میده که انگار من با اون در ارتباطم مثلا(یاد خاطرات ی ماه پیشمون افتادم و شوهرت هر وقت رفت سرکار بگو بیام و نوشته بود که درسته تو گفتی که من بهت پیام ندم ولی نتونستم طاقت بیارم...) خیلی از اینجور پیاما شوهرمم خیلی بهم ریختو گوشیمو برد پلیس فتا و اینا ولی از طرف هیچی پیدا نشد حتی اونجا بهش گفته بودن که طرف یجوری پیام داده که اصلا نمیشه شک کرد که درست نیس خلاصه از اون موقع شوهرم میگف عیب نداره و ما دشمن زیاد داریم شاید کار دشمنه که پدرشوهرم فوت کرد و افسردگی شدید گرف پدرم اومد که دلداریش بدع گف که مصبب این حالم زنمه من نمیتونم با اون پیاما کنار بیام باید از هم جدا شیم ولی واقعا هم من از هیچی خبر ندارم برای شما این اتفاقا افتاده؟ میتونین راهنماییم کنین خواهش میکنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کاری نداره با همسرت صحبت کن باهاش قرار صوری بزارین
طرف دیگه پیام نمیده که همون چهار ماه پیش پیام داد شوهرم گف زود بهش ویس بده که وایسا شوهرم بره بیرون بهت پیام بدم منم قبول کردم تا اومدم ویس بدم طرف همون لحظه اکانتشو حذف کرد شوهرم از پیاما عکس گرف منم دیگه گفتم طرف دوباره باز میخواد پیام بده با زندگیم بازی کنه منم اکانتمو حذف کردم از اون موقع دیگه پیامی نیومده حتی بحثش هم نمیشد ب کل فراموش کرده بودیم تا اینکه چند روز پیش اومد اون عکسو ب پدر و مادرم نشون داد گف من نمیتونم باهاش کنار بیام
اخه اگ کسی ام خواسته باشه الکی پیام بده چ میدونه شوهرت رفته سر گوشیت یا از کجا دونسته باید همون لحظه اکانتشو پاک کنه بازم مشکوکه بنظرم رفتن ب پلیس فتا الکی بوده امکان نداره پیداش نکنن مگ الکیه خودت پیگیر باش تا ببینی کیه و کاررو ب همسرت نسپار ب اونم اعتماد نکن