2777
2789
عنوان

همسرم بهم مشکوکه

| مشاهده متن کامل بحث + 13532 بازدید | 361 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری نداره با همسرت صحبت کن باهاش قرار صوری بزارین

طرف دیگه پیام نمیده که همون چهار ماه پیش پیام داد شوهرم گف زود بهش ویس بده که وایسا شوهرم بره بیرون بهت پیام بدم منم قبول کردم تا اومدم ویس بدم طرف همون لحظه اکانتشو حذف کرد شوهرم از پیاما عکس گرف منم دیگه گفتم طرف دوباره باز میخواد پیام بده با زندگیم بازی کنه منم اکانتمو حذف کردم از اون موقع دیگه پیامی نیومده حتی بحثش هم نمیشد ب کل فراموش کرده بودیم تا اینکه چند روز پیش اومد اون عکسو ب پدر و مادرم نشون داد گف من نمیتونم باهاش کنار بیام 

اخه اگ کسی ام خواسته باشه الکی  پیام بده چ میدونه شوهرت رفته سر گوشیت یا از کجا دونسته باید همون لحظه اکانتشو پاک کنه بازم مشکوکه بنظرم رفتن ب پلیس فتا الکی بوده امکان نداره پیداش نکنن مگ الکیه خودت پیگیر باش تا ببینی کیه و کاررو ب همسرت نسپار ب اونم اعتماد نکن 

پلیس فتا پیگیر باش حتما

باشه ولی پیاما فقط اسکرینشو دارم اون زمان من کلا اکانتمو حذف کردم از اون زمان دیگه پیامی نیومده برم پلیس فتا میگن خب اکانتش کو خب اکانتی وجود نداره

اخه اگ کسی ام خواسته باشه الکی پیام بده چ میدونه شوهرت رفته سر گوشیت یا از کجا دونسته باید همون لحظ ...

شوهرم میگه اگه طرف الکیه چرا به تو پیام داده چرا وقتی گوشی دسته منه پیام میاد نمیدونم هوف خسته شدم ب فکر خودکشی ام دیگه

طرف دیگه پیام نمیده که همون چهار ماه پیش پیام داد شوهرم گف زود بهش ویس بده که وایسا شوهرم بره بیرون ...

عزیزم فقط خداتو شکر کن که یارو اکانتشو حذف کرده وگرنه با همون ویس با صدای خودت برا خودت جرم درست میکردی..

حالا که همسرت نمیتونه باور کنه بیخیال ولش کن کاریش نمیهش کرد کارش واقعا نامردی بوده که به خونوادت نشون داده

اون مشخص که الکیه یا شوهرت شاید خودش ابنکارو میکنهبهش بگو من بخودت شک دارم شاید میخوای کاری کنیم جدا ...

منم همین فکر رو می کنم

شما باهاش رفتی پلیس فتا؟؟؟؟یا حرفا رو از زبون خودش شنیدی

خودت برو شکایت کن قطعا پیداش می کنن

🖤 
شوهرم میگه اگه طرف الکیه چرا به تو پیام داده چرا وقتی گوشی دسته منه پیام میاد نمیدونم هوف خسته شدم ب ...

نه عزیزم خودکشی کنی متاسفانه پشتت حرف در میاد که حتما اونکاره بوده و شوهره مچشو گرفته و ایشونم خودکشی کرده

شوهرم میگه اگه طرف الکیه چرا به تو پیام داده چرا وقتی گوشی دسته منه پیام میاد نمیدونم هوف خسته شدم ب ...

ب نظرم اول از همه رو کارای همسزت دقت کن بعدم اخرین راه طلاقه دیگ جرا ب خودکشی فکر میکنی بلاخره ماه پشت ابر نمیمونه نگران نباش