2777
2789
عنوان

همسرم بهم مشکوکه

| مشاهده متن کامل بحث + 13605 بازدید | 364 پست

به نظرم یه جای کار میلنگه 

آخه شوهرت چجوری قبل از هر اقدامی بیدارت نکرده که تو صحبت رو ادامه بدی و باهاش قرار بزاری و تو تله بندازنش

چطور برداشته رفته کلانتری تا ته ماجرارو درآورده ولی نرفته صاحب سیم‌کارت رو پیدا کنه الان که دیگه سیم‌کارت ناشناس به کسی نمیدن  

پلیس چطور اون خط رو ردیابی نکرده 

حالا پیشنهادی اینه که با به هکر صحبت کنید تا گوشی طرف رو هک‌کنه اطلاعاتش رو بدست بیاره و برید سر وقتش

بخای تلتو حذف کنی سیم تو عوض کنی شوهرت بدتر میکنه باید یه جور اینو گیر بندازید با شوهرت 

چرا من حس میکنم کار شوهرت اخه پلیس فتا هرگز همچین حرفی نمیزنه ک بگه برو طلاقش بده

💔 Some scars don’t fade — they just learn to hide.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا خیلی بهش گفتم ی روز خوش نداریم نمیدونم چجوری ثابت کنم

اسی ممکنه کار خودش باشه؟ آخه خیلی عجیبه که عدل همون موقع که تو خواب بودی همچین پیام غیر منتظره ای برای تو بیاد. صاف خودش ببینه. هیچ ردی  هم پیدا نشه!!!

بخدا خیلی بهش گفتم ی روز خوش نداریم نمیدونم چجوری ثابت کنم

یبارتو واتساب برای منم پیام اومد  سلام صباجان خوبی عزیزم 

اسمش هم مهدی بود 

۱۰بار پیامو تکرار کرد چند بار هم زنگ زد

هر چقدر میگفتم شما یا مزاحم نشو متاهلم 

گوش نمیداد آخرش به همسرم گفتم این مزاحمه اسمم میدونه

نمی‌دونم کیه 

شوهرم شمارشو گرفت گفت اصلا ذهنتو درگیر نکن ولش کن

بعدها عکس پرو فایلشو عوض کرد فهمیدیم همسر سابق دختر خالم بوده

به چه قصدی اینکار و می‌کرد چی تو مغزش بودخدا داند

اسییی لطفا برو پلیس فتا، یا اگه حضوری نمیتونی بری حداقل یه زنگی چیزی بزن

یا اگه اونم نشد جلوی شوهرت بگو میخوام به پلیس فتا زنگ بزنم ببینم واقعا هیچ راهی نداره این یارو رو پیگیری کنن

اگه شوهرت سعی کرد جلوتو بگیره یعنی کار خودشه

لطفا توی کانال تلگرامم عضو شین بهتون خوش میگذره، خیلی کمه عضواش😭  tweeter_farsi00

به نظرم یه جای کار میلنگه آخه شوهرت چجوری قبل از هر اقدامی بیدارت نکرده که تو صحبت رو ادامه بدی و با ...

تو تلگرام نمی تونن ردیابی کنن طرفو یارو هم دیلیت اک میزنه خوب کارشو بلده 

من ک فک میکنم یکی از آشناهاشونه

💔 Some scars don’t fade — they just learn to hide.

والله اگه کاری نکردی طرف خیلی وارد بوده اینجوری تونسته وارد زندگیتون بشه،خیلی احتمالا هست حتی خود شو ...

شوهر خاله من دقیقا همین کارو کرد 

شماره خالمو داد دوست خودش 

وقتی خودش خونه بود اون مرد زنگ میزد 

شوهر خاله ام به خاله ام گفته حرف بزن می‌دونم مزاحمت بکشیم بیاریم خونه بزنیمش ببینیم چرا مزاحم میشه 

خاله ام در حضور شوهرش حرف زده صداشو ضبط کردن 

با همون صدا طلاقش داد 

اینم بگم خاله ام نفرین کرد مرده افتاد تو روغن سوخت 

خالم میگه همیشه میگفتم بسوزه کسی که زندگیمو سوزوند

اسی ممکنه کار خودش باشه؟ آخه خیلی عجیبه که عدل همون موقع که تو خواب بودی همچین پیام غیر منتظره ای بر ...

اسی هم از خواب بیدا نکنه یعنی 

مگه میشه هرکس بود اول طرفو از خواب بیدار می‌کنه میگه پاشو ببینم چکار کردی