2777
2789
عنوان

همسرم بهم مشکوکه

| مشاهده متن کامل بحث + 13608 بازدید | 364 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والله اگه کاری نکردی طرف خیلی وارد بوده اینجوری تونسته وارد زندگیتون بشه،خیلی احتمالا هست حتی خود شوهرت شاید میخواد بهونه جدایی درست کنه.من از زندگی شما خبر ندارم اما اینجور نقشه کشی برا کسی خیلی کینه و دشمنی و انگیزه میخواد ببین کی اطرافت داره اینا :/

ممکنه از دوستا شوهرت باشه 

کسی از قصدش اینکارو کرده حتما از روی حسادت واین میشناس تون

چقدر شوهرت ساده اس 

فوری میخاد بی دلیل زنشو طلاق بده 

خب ببین کی دار زندگیتو خراب میکن مرد

ن ک زنتو طلاق بدی🤦‍♀️

راست میگه شوهرتتو جاش بودی هر روز گوشیشو چک میکردی دیگه بهش اعتماد نمیکردیبه شوهرت حق میدم ادامه نده

خب وقتی زن و شوهر به هم اعتماد دارن چرا پشت هم نباشن و قانونی پیگیری نکنن تا پدر طرفو دربیارن

چرا شوهرش اول راه میگه طلاق

نه با مادرشوهرم رفته بودن

🤣🤣🤣🤣 ببخشید

مادرشوهرت وزیره؟ وکیله؟ با سواده؟

آخه چرا باید با مادرش بره؟

اسی از سادگیت دارم ناراحت میشم دیگه این دندون لقو بنداز بره نبینم خودتو ناراحت بکنی😠

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
این چرت پرتا چیه

عزیزم شوهرش بهش گفته پلیس فتا بهم گفته زنتو طلاق بده، تازه بدون مهریه، ما هم کمکت میکنیم

بعد تو چطور به شوهر این خانوم حق میدی وقتی همچین دروغ تابلویی گفته؟

لطفا توی کانال تلگرامم عضو شین بهتون خوش میگذره، خیلی کمه عضواش😭  tweeter_farsi00

اکانت تلگرام رو که نمیشه پاک کرد 

توی تنظیماتش یه قسمت داره اونم یک ماه مثلا باید بگذره با تلگرام کار نکنی اکانت حذف بشه 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

شوهرت نرفته پلیس فتا،شوهر من آشنا داره ومورد پیش اومده کل زیر وبم طرفو درمیارن،یک مزاحم زنگ زد،اسم خودش خواهر وبرادرو پدرو مادرو زن وآدرس خودش وهمه کس وکارشو درآوردن،بعدم راحت درمیارن تمام پیام‌هایی که شما دادی یااون داده

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
نه ولی من میگم چرا وقتی گوشی دست شوهرمه اون پیاما میومد دقیقا وقتی شوهرم میگف مثلا بیا تو گوشیت ب چی ...

ببخش اینو میگم ولی شوهرت خیلی مشکوکه! 

به صبح می‌رسد این روزگار دائم شب✨🩵