2777
2789
عنوان

همسرم بهم مشکوکه

| مشاهده متن کامل بحث + 13607 بازدید | 364 پست
نه ولی من میگم چرا وقتی گوشی دست شوهرمه اون پیاما میومد دقیقا وقتی شوهرم میگف مثلا بیا تو گوشیت ب چی ...

وای خدا😐😐😐😐😐

ببین یه کاری کن، به شوهرت یه دستی بزن، بگو من میدونم کار خودته، قصدت چیه از این کار؟ چطوریه که هر وقت تو گوشی منو دست میگیری پیام میاد؟ بگو میری پیش پلیس فتا و پیگیر میشی، شاید کار خودش باشه

لطفا توی کانال تلگرامم عضو شین بهتون خوش میگذره، خیلی کمه عضواش😭  tweeter_farsi00

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کسی نمیدونه اره چون اکانت فیک بود ن بیوگرافی ن چیزی

کار شوهره اسی 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
نه با مادرشوهرم رفته بودن

😐😐😐😐😐😐😐😐😐 اسیییییی چطور باور کردی اون حرفا رو

پلیس فتا یه چیزی ببینه تا ته قضیه پیش میره به این سادگیا ول نمیکنن که، اصلا این حرفا رو هم نمیزنن، مطمئن باش کار شوهرت و خانواده‌شه

با خانواده شوهرت رابطه‌ت چطوره؟

لطفا توی کانال تلگرامم عضو شین بهتون خوش میگذره، خیلی کمه عضواش😭  tweeter_farsi00

میرم ولی من اون موقع چون هی پیام میومد اکانتمو حذف کردم میتونن ردیابی کنن؟

اره برو لااقل بفهم شوهرت پیگیری کرده یا دروغ میگه اگر پیگیری کرده خب باقی دروغ هاش برا ترسوندن تو که ببینه خیانت کردی یا ن

اگر نکرده بدون پیام ها خودش 

برو پیگیری کن حتما

من همسرم خیلی دروغگو خیلی من بعد۱۴سال تازه فهمیدم چیه و کیه انواع اقسام دروغ ها رو راحت میگه اولام زیاد میخواست منو طلاق بده مثلا عمدا ی کار میکرد من دعوا کنم باهاش بعد بگه این زن .نسازه 

بعد هرکار کردم طلاقمم نمیداد

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
نه ولی من میگم چرا وقتی گوشی دست شوهرمه اون پیاما میومد دقیقا وقتی شوهرم میگف مثلا بیا تو گوشیت ب چی ...

نمیخوام قضاوتت کنم ولی شاید شوهرت دست داره وگرنه طرف چه میدونه شوهرت گوشیتو دست گرفته که پیام بده مشکوکه