2777
2789
عنوان

آبجیم سالشه

95 بازدید | 9 پست

آبجیم ۱۸ سالشه 

مامان و بابام شبا گوشیش و ازش میگیرن

یا مثلا براش چند تا خاستگار اومده ک به گفته مامانم یکیشون خیلی خوب بوده اما بهش نمیگن فقط وقتی سئوال میکنه خاستگار دارم مامانم میگ آره ولی بهش نمیگ کی 

اونم ناراحت میگ هم سن و سالام و میبینم خودمم میبینم 

دیشب با مامانم دعوا کرد سر گوشی گرفتن گف ۱۸ سالم ازم گوشی میگیرین نشونتون میدم

لج کرده میگ دانشگاه نمیرم 

شما میگین رفتار کی غلطه

و شد آنچه باید می شد♥️🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوادت خیلی حساس و شکاکن

کاری باهاش میکنن یا خودشو میکشه یا فرار میکنه

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

چه افتضاحی بعد فک کن یکی از خواستگارا داغون باشه مامانت رد کنه بعد دختره که نمیدونه میره مثلا با مادر طرف یا خواهرش گرم میگیره بعد اونا میگن خبریه دختره داره له له میزنه براش🤢

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

خانوادت خیلی حساس و شکاکنکاری باهاش میکنن یا خودشو میکشه یا فرار میکنه

خاک بر سرم🥺 الهی بمیرم براش دیشب با گریه خوابید 

هر شب گریه میکنه 

و شد آنچه باید می شد♥️🥹

خاک بر سرم🥺 الهی بمیرم براش دیشب با گریه خوابید هر شب گریه میکنه

الان واقعا آدم نمیدونه باید چیکار کنه.همه چیز به خود خواهرت بستگی داره.با همون گوشی ممکنه ازش استفاده های خوب کنه و به جاهای خوب برسه یا خدایی نکرده استفاده بد.

الان واقعا آدم نمیدونه باید چیکار کنه.همه چیز به خود خواهرت بستگی داره.با همون گوشی ممکنه ازش استفاد ...

انقدر دختر پاکی 

نه چون خواهرم تو فامیل همه مثالش و میزنن خیلی خانومه 

نماز خون قرآن خون

و شد آنچه باید می شد♥️🥹