2777
2789
عنوان

ادویه ترشی مخلوط🤔

7237 بازدید | 15 پست

سلام..میخوام ترشی مخلوط درست کنم..

ادویه هاش چیا بزنم. خوشمزه تر میشه...:؟ و اینکه کی اضافه کنم بهش؟

بعد با کدوم سرکه؟ سرکه سفید یا قرمز؟ یا فرقی نداره؟🤔

مال مغازه ها که زرد رنگه و همه موادش ذنگ طبیعی دارن! با چیه؟ با کدوم سرکه؟ 

و اینکه زردچوبه میزنن، زرد رنگ میش؟؟

ببخشید سوالام زیاد شد😂😂😂

قربونتون🌻🌻🌻

💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زردچوبه میزنن بعضیام تمبر هندی توشه

چه زمانی بهش زردچوبه بزنم؟

💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪

ترشی خواهرم فوق العاده است،،ولی حسش نیست بهش زنگ بزنم ازش بپرسم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ترشی خواهرم فوق العاده است،،ولی حسش نیست بهش زنگ بزنم ازش بپرسم

😄😄😄😄

عزیزم من اینجوری ترشی میندازم

سرکه سفید میگیرم همیشه .. سرکه رو میریزم توی قابلمه بزرگ میذارم جوش میاد بعدش نمک و فلفل و زردچوبه میریزم توش مواد ترشیم رو میریزم تو قابلمه چند تا جوش ک زد مواد رو خالی میکنم تو آبکشی ک از قبل زیرش یه تشت گذاشتم بعدش میذارم هم مواد هم سرکه کاملا سرد بشه ..مواد رو میریزم تو ظرف ترشیم بعد گلپر و سیر و فلفل و زیره و سیاه دونه و ترخون و نعنا خشک و مره و نمک و زردچوبه میریزم توی سرکه و میزیزم رو ترشیها .. خیلی عالی میشه

مامان من زردچوبه رو ميريزه تو سركه بعد ميريزه روي مراد ترشي

آخه من شنیدم....

و دیدم..حالا نمیدونم...میریزن رو مواد و زردچوبه مالش میکنن..بعد میریزن تو شیشه...بعدم سرکه روش

عزیزم من اینجوری ترشی میندازم سرکه سفید میگیرم همیشه .. سرکه رو میریزم توی قابلمه بزرگ میذارم جوش م ...

مررررسی عزیزم...

خوش طعمش میکنه رازیانه و زیره و سیاه دونه اینا بهش عطر و طعم میده و بوی خامی کلم رو میگیره .. تو این ...

مرسی خانومی.لطف کردی.