بلوند کرده بودم الان همش میرم واسه رنگساژ بعضی وقتا ۳ هفته یبار لباس هر ماه چن تا میگیرم لباس زمستونیم که ماشالا هرتیکه زیر یکونیم نیس آخر حسمیکنم میتونستم جای بهتری خرج کنم تا فقط زیبایی میدونم ببشتر خانما اینطوری ان ولی حسمیکنم زیاده روی میکنم شما چقد خرج چی میکنین؟
تو تل یه جمع خودمونی ساختیم برای دورهمی، خنده، بحث، رفاقت و حال خوب 😎نه قوانین عجیب داریم، نه حرف ا ...
لینک بده
یه زمانی عشق رواز ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشوجلوم بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم توهم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خرج ثابتم لیزر و باشگاه و مولتی ویتامینه که میشه نزدیک ۴؛۵تومن
قبض موبایل هم ۵۰۰
ولی خرج متغیر بستگی داره ماه هست یه تومن ماه هست ۱۰؛۱۵ تومن(عطر و لباس و کتاب و لوازم ارایشی و پوستی و این چیزا)
بجز اینا شهریه دانشگاه هم هست
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
من ماهی هفت ...باشگا لباس باشگاهی مامو ارایشگا این چیزا
یه زمانی عشق رواز ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشوجلوم بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم توهم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین
شوهر داشتم ک باخیال راحت با دستودلبازی بیشتر پولاشو خرج میکردم😂وظیفشه بهرحال
خوش بحالت. من هم خودم پول دارم هم همسرم میتونه تامین کنه بازم دلم نمیاد خرج کنم
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
ولی لباس هر نهایت فصلی بخرم . زیاد اهل لباس نیستم . آرایشگاه هم نیستم
بیشتر خرج کلاس میکنم🤣
زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید