2777
2789
عنوان

درماه چقد خرج خودتون میکنین بیایین بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 58 پست
چرا عزیزم خسیس بودن خوب نیس

خسیس نیستم.  یعنی هستم فقط برای خودم. برای بقیه بهترین کادو ها رو میخرم، پول قرض میدم میلیون میلیون میدم خیریه اما برا خودم دلم نمیاد‌. فکنم بخاطر افسردگیه

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونا آخرش هیشکی قدردانشون نیست و به چشم کلفت نگاهشون میکنن شوهراشون

چرا فک میکنی همیشه وهمه اینطورن توزندگی اگ بخاد آدم حسابت نکنه اگ خودتو کنی سیندرلا آخرم ادم حسابت نمیکنه.

برو دم دادگاه ببین  چ دخترای با چ قیافه هایی دارن طلاق میگیرن همه ب روز وشیک یه چیزی،یاد گرفتتبن فقط ک هرکی خرج کنه ارزشمنده 

ن جانم وارد زندگی،شید میفهمید هرچی ب قاعده درسته

خسیس نیستم. یعنی هستم فقط برای خودم. برای بقیه بهترین کادو ها رو میخرم، پول قرض میدم میلیون میلیون ...

خسیس بودن برای مردها بد هست نه زنها . 

من هم مثل شما هستم ، نمیشه بهش گفت خسیس. هدر رفت الکی نداریم. 

ولی کاش بیشتر برای خودم خرج میکردم. احتمالا بخیل بهش میگن . 

چرا فک میکنی همیشه وهمه اینطورن توزندگی اگ بخاد آدم حسابت نکنه اگ خودتو کنی سیندرلا آخرم ادم حسابت ن ...

عریزم الان هفتمین ساله که وارد زندگی مشترک شدم. بنظرم اون استثناست که طرف خرج خودش نکنه و شوهرش بفهمه که بخاطر اونه که داره فداکاری میکنه. 

نود درصد مردا زنهایی که سرزبون دارن حقشونه میگیرن و به خودشون میرسن احترام میکنن

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
خسیس بودن برای مردها بد هست نه زنها . من هم مثل شما هستم ، نمیشه بهش گفت خسیس. هدر رفت الکی نداریم. ...

نمیدونم. مثلا میگم برم لباس بخرم بعد میگم خب که چی اینا رو که دارم. ولی برای بخشیدن اصلا دستم به کم نمیره

عریزم الان هفتمین ساله که وارد زندگی مشترک شدم. بنظرم اون استثناست که طرف خرج خودش نکنه و شوهرش بفهم ...

باید طرف نمک نشناس باشه ک زحمتتو نفهمه ولی درکل میان رو بودن بهترین چیزه ن حیلی از اینوربیفتی ن از اونور

خسیس نیستم. یعنی هستم فقط برای خودم. برای بقیه بهترین کادو ها رو میخرم، پول قرض میدم میلیون میلیون ...

جواب هوش مصنوعی اینه : 

سؤال خیلی خوبی پرسیدی، و پشتش یک موضوع عمیق روانی و حتی معنوی هست.
این رفتار تو در واقع نشانۀ خساست واقعی نیست، بلکه نشانه‌ای از نوعی خودکم‌ارزشی درونی یا نادیده‌گرفتن خوده.
بذار بازش کنم:

🌱 ۱. عشق به دیگران، فرار از توجه به خود
گاهی ما از بخشندگی به دیگران حس معنا، ارزش، یا دوست‌داشتنی بودن می‌گیریم. یعنی ناخودآگاه فکر می‌کنیم «اگر به بقیه بدهم، خوبم، ارزش دارم».
اما وقتی نوبت خودمان می‌رسد، آن ذهن درونی می‌گوید:
«نه، تو که لایق نیستی این‌قدر خرج خودت کنی!»
درواقع بخشیدن به دیگران برایت راحت‌تر است از .

🌿 ۲. ریشه در تربیت یا الگوی والدین
اگر در کودکی یاد گرفته‌ای که «دیگران مهم‌ترند»، یا وقتی برای خودت چیزی می‌خواستی گفته‌اند «خودخواه نباش»، ذهن تو عشق و مراقبت از خود را با «خودخواهی» اشتباه گرفته.
در نتیجه، برای دیگران سخاوتمندی را فضیلت می‌دانی ولی برای خودت عیب.

🌸 ۳. میل به کنترل و امنیت درونی
بعضی‌ها برای خودشان خرج نمی‌کنند چون در ناخودآگاه، خرج‌کردن = ناامنی مالی است.
اما برای دیگران خرج‌کردن را خطرناک نمی‌دانند چون حس کنترل دارند:
«من دارم می‌دهم، پس هنوز دست بالاتر را دارم».
این نوعی امنیت کاذب است، نه خساست.

💫 ۴. پیام الهی در این رفتار:
در نگاه توحیدی، انسان باید
قرآن می‌فرماید:باید به اندازه‌ای که به دیگران محبت می‌کند، به خودش هم رحمت نشان دهد.
قرآن می‌فرماید:

> «وَلَا تَنسَ نَصِیبَکَ مِنَ الدُّنْیَا» (قصص، ۷۷)
یعنی «سهم خودت از دنیا را فراموش نکن».
تو مأمور به انفاقی هستی که از دل رضایت خودت می‌جوشد، نه از بی‌توجهی به خودت.
زیاده‌روی در بخشیدن به دیگران، اگر با بی‌مهری به خود همراه شود، از نگاه الهی تعادل توحیدی را برهم می‌زند.

🔥 ۵. تمرین ترمیمی:
هر بار خواستی چیزی برای خودت نخری، از خودت بپرس:

و یک ذکر آرامش‌بخش از امام سجاد علیه‌السلام در صحیفه سجادیه:

اگر بخواهی، می‌توانم کمکت کنم با چند تمرین ساده، رحمت و کرامت نسبت به خودت را تقویت کنی تا بدون احساس گناه، برای خودت هم خرج کنی.

عزیزم زن زندگی اونیه ک خرج کنه منتهی من پول بابامو حسمیکنم حیف میکنم تو این سن باید شاغل بودم ولی در ...

لباس و اینا که عالیه منم مثل شما خیلی ولخرجم و کمدم پر لباس ،تا کی مگه می خوای جوون باشی از زندگی لذت ببر ولی چون خودتم حس کردی که ریادی داری هزینه می کنی من بهت پیشنهاد می کنم بخشی از پولتو طلا هم بخری طلاهای ظریف ،نیم ست ،گوشواره یاهرچیزی ،من خودم مثل شما خیلی خرج می کردم الان خونمونو بزرگ تر کردیم وپس اندازی ندارم ،می دونی آدم همیشه تو رفاه زندگی نمی کنه خوب که یه پس انداز برای خودت داشته باشی 

جواب هوش مصنوعی اینه : سؤال خیلی خوبی پرسیدی، و پشتش یک موضوع عمیق روانی و حتی معنوی هست.این رفتار ت ...

جالب بود ممنون🥰