2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم وقتی همش فک میکنم بچم پسره

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم شما الان چون باردار هستی هورمون هات یکم بهم ریختنبخدا مسئله مهمی نیستبنظر من کلا به این ف ...

دوستم میگه فردا بچت دخترشه تو‌ بهش مدیونی

اصلا دلم‌نمیخواست بین جنسیتا فرق‌بزارم اصلا ولی دقیقا‌خودم‌همین‌کارو کردم

تا فکر‌میکنم‌گریم‌میگیره همسرمم‌ مسخره‌میکنه

لایک نکن خواهر منننن  

بنظرم طبیعیه من از وقتی باردار شدم هیچ حسی نداشتم اما ان تی احتمال دختر داده همش تو دلم و ذهنم دختر تصورش میکنم 

ولی خب گفت فقط حدس میزنم 

پس جای ناراحتی نیست

مامان یه پسر کوچولوی خوشگل هستم خدا بعد ۵سال سختی فرشته کوچولومون بهم داد🤗

عذاب وجدان نداره عزیزم،هرکسی حق داره واسه هرچیزی که دوست داره ذوق کنه،حالا شما خواب پسر بچه دیدی تو ذهنت یه پسر کوچولو تصویر سازی کردی،خیلی هم خوبه،حالا ان تی هم گفته پسره احتمال زیاد هست،انشالله سالم بیاد بغلت

متاسفانه جامعه ی ما جامعه ی افراط و تفریط هست،یه موقعی همه از دختر فراری بودن و پسر میخواستن،الان برعکس شده همه میگن دختر خوبه و هرکس پسر بخواد صدتا حرف بهش میزنن انگار جرم کرده !!!!یا از این ور بوم میفتیم یا از اونور

من خودم هم دختر دارم هم پسر،هرکدوم یه جور قشنگه

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
دوستم میگه فردا بچت دخترشه تو‌ بهش مدیونیاصلا دلم‌نمیخواست بین جنسیتا فرق‌بزارم اصلا ولی دقیقا‌خودم‌ ...

ببخشید،ولی دوستت حرف الکی زده،بیخودی خودت ناراحت نکن

عذاب وجدان نداره عزیزم،هرکسی حق داره واسه هرچیزی که دوست داره ذوق کنه،حالا شما خواب پسر بچه دیدی تو ...

دقبقا من جونمم‌ واسه برادرزادم میدم اینقدر که شیرینه

توزاد پسر نداشتیم زیاد تو نزدیکانم واسه‌همین شاید به خاطر اینکه بچم‌ شاید پسره یکم ذوق کردم ولی اینکه از لختربدم‌ بیاد اصلا

ولی دوستم عذاب وجدان داد بهم که اگه دختربشه تو بهش‌ندیونی

لایک نکن خواهر منننن  
دقبقا من جونمم‌ واسه برادرزادم میدم اینقدر که شیرینهتوزاد پسر نداشتیم زیاد تو نزدیکانم واسه‌همین شای ...

بازم میگم،دوستت حرف الکی زده،مدیون چیه؟!بریز دور این افکار رو،از لحظاتت با نی نی و ذوق دیدنش لذت ببر،به این چیزا فکر نکن

دقبقا من جونمم‌ واسه برادرزادم میدم اینقدر که شیرینهتوزاد پسر نداشتیم زیاد تو نزدیکانم واسه‌همین شای ...

هفته ۱۴ سونو دقیق جنسیتو میگه من روزی که فهمیدم باردارم شوهرم گفت پسره 

ولی خونواده خودم عاشق دخترن هرروز تو فکر لباس دخترونه بودن خودم چون به حس ششم شوهرم ایمان دارم میدونستم پسره 

ببین این فکرا طبیعیه چون گفته احتمالا پسره دیگه دنبال چیزای پسرونه ای منم همینطور بودم عذاب وجدان نداره

بالاخره خدا دست به کار شد و همچی درست شد🤲❤️