جاثمین مدیر عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 3999 عنوان یکی پشت سرم حرف زده | مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 18 پست یکی که خیلی بهش اعتماد داشتم و چهره واقعیشو شناختم.حالا بهم پیام داده میگه من راجبت حرف نزدما، تو چرا نظرت راجب من عوض شده و هرکی پشت سر من بد میگه دروغ میان بهت میگن.بنظرتون چیکار کنم؟چه جوابی بهش بدم؟مطمئنم غیبتموکرده بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟ یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐ 1404/08/12 | 16:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جاثمین مدیر استارتر عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 3999 من خودمم راحت بودم ضربشو خوردم خیلیم بد خوردم به روش نیوردم دوستیمو باهاش ادامه دادم تا یجا خیلی بد ... این اونقد پرروئه.میشینه پشت سرم حرف میزنه،بعدش هم انکار میکنه و خودشو میزنه به مظلوم نمایی که من خیلی تورو دوست دارم بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟ یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐
تنبلللل عضویت: 1404/01/31 تعداد پست: 723 این اونقد پرروئه.میشینه پشت سرم حرف میزنه،بعدش هم انکار میکنه و خودشو میزنه به مظلوم نمایی که من خیل ... بگو من عنمم تو بشقابت نمیزارم دوسن داشتنت نگهدار برا خودت افعی😑من عصبی شدم بجات
جاثمین مدیر استارتر عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 3999 بگو من عنمم تو بشقابت نمیزارم دوسن داشتنت نگهدار برا خودت افعی😑من عصبی شدم بجات خودمم اولش خیلی عصبانی بودم اما بعدا درس بزرگی گرفتم و به خودم قول دادم به کسی اعتماد نکنم و این آدمو همیشه از زندگیم حذف کنم بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟ یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐
تنبلللل عضویت: 1404/01/31 تعداد پست: 723 خودمم اولش خیلی عصبانی بودم اما بعدا درس بزرگی گرفتم و به خودم قول دادم به کسی اعتماد نکنم و این آدم ... خدا خیرت بده اسمشم کلا فراموش کن❤️