2777
2789
عنوان

تا چه حد با شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1202 بازدید | 91 پست
نمیدونم چرا جدیدا فقط بهش میگم پفیوز😐😐

😂🤦🏼‍♀️

م وقتایی ک میخاد حرصم بده و اذیت کنه و مسخره بازی در بیارع بهش میگم بیعشور

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره راحتم باهاش فقط من میگم البتهدوران دوستی ک دعوا خیلی زیاد بود چون چالش زیادبود

درسته ماعم فقط من میگم 

ن ما ن دوران دوستی دعوا داشتیم ن نامزدی و ن الان ک عقدیم  ولی بعضی میگن مک بدون دعوا میشه😐

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

فحش بد نهولی عمعمولی ارهیهو بترسونتم یا ....

اره منم اینجوریم 

یبار توو دعوا بش گفتم اشغال همون شب میخواست طلاقم و بده

واییی مگ میشه😐😂

من هم خیلی راحتم اما شأن هم رو پائین نمیآریم. حتی شوخی هم حد و مرز داره.

ماعم قصد پایین اوردن شان هم نداریم مثلا حرفی ک ناراحت نشه من با شوخی میکم بیشعور وقتی ک بخاد حرصم بده و اینت ناراخت نمیشه 

میگوزیم بعد میگیم من گوزیدم من گوزیدم😂😂ولی خوب نیس حرمت همدیگه رو نگعدارین

🤣🤣🤣🤣خدا بگم چیکارت نکنه 

جدی گفتی یا شوخی بود این 🤣😂

واییی مگ میشه😐😂

شوهرم ادعای شیخ بودن داره خیلی خودشیفتس دردش بجونم 😂 بش گفتم اشغال ببین چکارم ک نکرد همون شب ب گوه خوری انداختم اخه من فحش نمیدم بش خیلی احترامشو نگه میدارم با این ک برا بقیع بددهنم این دید بش گفتم اشغال دیگ شوک شد😂

راحتیم باهم ولی فوش و بی احترامی اصلاهیچ زنو شوهری بدون دعوا نیستند گل

درسته ماعم بب احترامی نمیکنم بهم ولی مثلا این فوش گفتم وقتایی ک  کاری میکنه الکی حرصم بده و اینا 

ما دعوا نداریم بعد دوستم میگف مگ میشه بدون دعوا و اینا😐یعنی انقد عجیبه؟

فحش نمی‌دیم به هم به شوخی هم واقعا خیلی کم پیش میاد مگه شوخی پسرونه کنه ممکنه دردم بگیره از حرص یه چیزی بگم ولی توی حالت عادی و شوخی های معمولی خوشم نمیاد ، دعوا هم نمی‌کنیم اختلاف پیش میاد حرف میزنیم ولی اینطوری که دعوا کنیم دهن به دهن بشیم و یکی این بگه یکی اون بگه نداریم 

موقع عصبانیت هر کدوم قاطی کرده باشه اون یکی سکوت می‌کنه 

من موقع گرسنگی و چند روز قبل از پریود خیلی احتمال قاطی کردن و غر غر کردنم زیاد میشه ، شوهرم دیگه می‌دونه اینطور موقع ها سکوت می‌کنه با هم قرار مدار گذاشتیم که اولش اعلام کنم که نیاز دارم غر بزنم اونم بشینه فقط گوش کنه تخلیه شم ،  منم مواقعی که فشار روی شوهرم هست یا فکرش مشغوله پا رو دمش نمی‌ذارم کلا سخت نمی‌گیریم به هم 

باید قلق همدیگه دستتون بیاد آموزش بینید کمک می‌کنه خونه رو توی آرامش نگه دارید 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

تو عقد و نامزدی اصلا ولیوبعد چرا زیاد دعوامون میشه سر خانوادش

انشالله بهتر میشه اینم

خیلی راحتم بهترین دوست های هم دیگه هستیم ولی فوش اینا نه

پایدار گل

اول اینکه شوخی شوخی جدی میشه بعدم حرف حرمت حریم شکسته بشه ارزش دوام عاقبت خوشی نداره

کاملا درسته