2777
2789
عنوان

تا چه حد با شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 95 پست
درسته ماعم بب احترامی نمیکنم بهم ولی مثلا این فوش گفتم وقتایی ک کاری میکنه الکی حرصم بده و اینا ما ...

اوایل شاید اینطوری باشه 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

فحش نهولی خیلی صمیمی هستیمعقد نیستیم

خوبه گلی 

دعوا چی

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راحتیم ولی فحش نمیدیم همسرم دوست نداره

خوبه  پایدار 

دعوا چی؟

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

خیلی راحتیم ولی به همدیگه فحش نمیدیم

دعوا چی گلی

اصلا شوخی نمی‌کنیم روم نمیشه اصلا خودشم همینطور

چرا روت نمیشه ؟

هر چند ماه یک بار ی دعوای اساسی میکنیم

😂😂اینام لازمه نمک زندگیه هرچن تجربه اش نداشتن تا حالا

من اگه هروز با انگولک بدرقش نکنم و به استقبالش نرم اون شبم صبح نمیشه😁😁

ایول  منم قطعا بعدا اینحوریم😂😂

عاشق نحوه نصیحت کردنت شدم😂

خیلی خوب گف 😂😂😂

شما خیلی پاستوریزه این😂

مرسی 😂😂😂

چرا خب از این بیشتر دیگ حرمت نمیونه

شوهرم ادعای شیخ بودن داره خیلی خودشیفتس دردش بجونم 😂 بش گفتم اشغال ببین چکارم ک نکرد همون شب ب گوه ...

🤣😂😂😂😂پایدار گل  نمک زندگیه ترسیده حرمت بین بره 

فحش نمی‌دیم به هم به شوخی هم واقعا خیلی کم پیش میاد مگه شوخی پسرونه کنه ممکنه دردم بگیره از حرص یه چ ...

ماعم هیمنجوریم 

این فوشم ک گفتم ب قول تو موقعی ک شوخی پسرونه بکنه و اینا 

اصلشم همینه ب این میگن زندگی کردن باهم🧡✨

حالا من میگم دعوا نداریم دوستم میگ مگ میشه این عجیبه بنظرتون عجیبه؟