2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با پیامت اشکام جاری شد بخدا که خدا هم نمی دونه تو چه شرایط سختیم اگه اوضاع خونه پدرم رو به راه بود ی ...

عزیزه دلم ، ببخش که باعث اشکات شدم ، اتفاقا میخواستم بگم یه چند وقتی برو خونه مادرت از این شرایط دور شی که گفتی اونجام بهت سخت میگذره. 

اسی چرا بچه اوردیحالا که اولیو از این بی مسغولیت بدنیا اوردیدومیو چرا؟

بابا دکتر رفتیم گفتن احتمال بارداری صفره و باید ای وی اف بشه همسرم مشکل داشت

ولی خدا خواست اولی همون ماهی که دکتر گفت شد

دومی هم با ک ن د جلوگیری داشتم چون سابقه فشار داشتم دکتر بهم قرص نداد و سه تا متخصص هم رفتم دستگاه نذاشتن گفتن سنت کمه 

یبار پاره شد اورژانسی خوردم دیگت پری نشدم

عزیزه دلم ، ببخش که باعث اشکات شدم ، اتفاقا میخواستم بگم یه چند وقتی برو خونه مادرت از این شرایط دور ...

نه از دعای قشنگت احساساتی شدم

خونه پدرم از اینجا بدتره انقدر بهم حرف میزنن که دلم میخاد بمیرم

بابا دکتر رفتیم گفتن احتمال بارداری صفره و باید ای وی اف بشه همسرم مشکل داشتولی خدا خواست اولی همون ...

خدا حفظشون کنه

انشاالله شوخرت سر عقل بیاد

چند سالته؟

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

دقیقا حرفی زدی که برام خیلی خوب بود عزیزمدستت دردنکنه اعصابم خیلی ضعیف شده

گاهی وقتاماهم زیادسخت میگیریم وحساسیت نشون میدیم

آدمه دیگه اشتباه میکنه کینه به دل نگیر

بعضیام اخلاقشون همینه قدیمی ان نمیشه توقع داشت به روز باشن به روز فکرکنن

اینطوری شوهرتم باخودت دشمن میکنی

بازبون خوش به شوهرت بگو اینطوری ماهم توفشاریم مامانت اینام همینطور رامش کن که برین ازونجا

اصن نمیشه بخدا دیدی یهو ی متلک بهت انداخت که فقط بسوزی

وقتی اون هدفش اینه که بسوزی توم بزن به بی خیالی بعد اون میسوزه،کلا سخت نگیر وخیلی ببخشید حرفاش به چپتم نباشه به قول بچها

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏