2777
2789
دستت دردنکنه عزیزم برام دعا کن بخدا دارم دق میکنم ی بچت کوچولو دارم امروز داشتم گریه میکردم اونم تا ...

الهی بمیرم 🥺🥺🥺 بخدا قلبم مچاله شد . منم اوایل ازدواجم یه یک ماهی توی شرایط شما بودم خیییلی برام سخت بود ، خیلی خیلی خواهرش رو مخم بود اونا خونه ما بودن . ولی اگر الان باشه بهم خوش میگذره . از ته دل برات دعا میکنم و ایت الکرسی میخونم واسه ارامشت و امیدوارم به لطف خدا زودتر مستقل شی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا که حق میگی ولی این فضوله میاد رو سرت وایمیسته تا کارو انجام بدی

بیادعزیزم بااحترام بگو اینکاروکنم بهتره

اینطوری راحتترم

زیادگارد نگیر بخدا بعضیادست خودشون نیست اخلاقشون همینه 

من دیدم مثلا طرف باهمه همینطوره با عروس داماد دخترپسر شوهر فرقی نمیکنه

خودتواذیت نکن

الهی بمیرم 🥺🥺🥺 بخدا قلبم مچاله شد . منم اوایل ازدواجم یه یک ماهی توی شرایط شما بودم خیییلی برام س ...

با پیامت اشکام جاری شد بخدا که خدا هم نمی دونه تو چه شرایط سختیم اگه اوضاع خونه پدرم رو به راه بود ی لحظه هم نمی موندم ولب حیف که اونجا هم از اینجا بدتره 

انقدر دلم برای بچم میسوزه بمیرم براش

دستت درد نکنه خیر دوتا دنیا رو ببینی عاقبت بخیر بشی

بیادعزیزم بااحترام بگو اینکاروکنم بهترهاینطوری راحتترمزیادگارد نگیر بخدا بعضیادست خودشون نیست اخلاقش ...

دقیقا حرفی زدی که برام خیلی خوب بود عزیزم

دستت دردنکنه 

اعصابم خیلی ضعیف شده

فکر کن داری با مادرت زندگی میکنی یه جیزی میگه ناراحت میشی فکرکن مادرته،وقتی به دید مادرشوهر نگاه کنی یه ارزن برات مثل کوه میمونه

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏

دوست منم مث شما بود در یک اتاق زندکی میکرد

که بهش توصیه کردم  کلاس بره و بیرون خونه باشه

شوهرشون اجازه ندادن‌ منم بهشون هنر یاد دادم

توخونه تا عصر مشغولن  ولی  مادرشوهر شون سرک میشه

با اینوحال روحیه شون قویه و اینم بگم نماز میخونن و دعا

شکر گزاری و... ک من فک نمیکردم نتیجه بده

ک عمیقااااداد .خداروشکر تحمل نمیکنه  زندگی میکنه

گاهی باید پذیرفت  و نادیده گرفت و لبخند زد

منم بچم که کوچیک بود شوهرم داشت خونه مادرشو اپارتمان میکرد قرار بود یه یک سالی بریم بشینیم اونجا تا ساختمون خودمون ساخته شه ، منم خییییلی ازشون بدم میومد ، حالا اینو به شما توصیه نمیکنما دارم خودمو میگم 😁 داشت غیر قانونی میساخت منم یه صبح زنگ زدم شهرداری امار دادم ، ساعت ۹ صبح شهرداری ریخت دم خونشون ، خلاصه یه سنگ بزرگ انداختم جلو پاشون ، ولی در نهایت مجور شدم برم توی اون ساختمون 🤭 ولی در کل خیییلی بهتر از تصورم بهم گذشت و یه وقتایی دلم واسه اون روزها تنگ میشه