دقیقا شوهر منم روستایی بود خانوارمم منو بزور دادن به این حرفشونم این بود روستایین پاکو سادن....
ازدواج کردم دیدم کاری نیست که شوهرمو رفیقاشوو... نکرده باشن.... دختر بردن تو کوه و کمر کسی نمیفهمیده... انواع کارا ... اکثرشونم معتاد.... خیانتکار... بی فرهنگ
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم همه جا خوب بد داره من خودم بچه روستا هستم همه جور پسری هست بد بوده که به دختر تجاوز کرده خوبم بوده درست عین شهر .خوب یا بد بودن پسر یا حتی دختر به تربیت بستگی داره گلم پسر شهر هم دیدم خوب بوده اتفاقا چندتا حادثه تلخ تو مناطق روستایی افتاده ربطی به محیط نداره به ذات آدم داره گسی که رگ ریشه داره به قول ما دهاتی ها استخون داره هرجا بره همونه. ذات طرف وخانواده طرف مهمه عزیزم
اره خیلی خوش به حالشونه منم شوهرم روستاییه ولی با این حال با اینکه اینجا رسمه همه چیزو باید داماد بخره نصف بیشتر جهاز رو انداختن گردن بابام طلا هم هرچی خریدن به زور و دعوا بود خونه هم نداشت شوهرم یه مدت با مامانش زندگی کردیم شوهرم همش به حرف مامانش بود دوتایی عذابم میدادن کی گفته پسرای روستایی خوبن؟
۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍