2777
2789
عنوان

چرای پسرای روستا انقدر دل صافن 🫠🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 57 پست
پسرروستایی پفیوز ندیدی پسدرباره دخترای روستام همینو میگفتن ولی اونام هفت خطن اکثرا😂

دقیقا شوهر منم روستایی بود خانوارمم منو بزور دادن به این حرفشونم این بود روستایین پاکو سادن....

ازدواج کردم دیدم کاری نیست که شوهرمو رفیقاشوو... نکرده باشن.... دختر بردن تو کوه و کمر کسی نمیفهمیده... انواع کارا ... اکثرشونم معتاد.... خیانتکار... بی فرهنگ

ولمون کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا شوهر منم روستایی بود خانوارمم منو بزور دادن به این حرفشونم این بود روستایین پاکو سادن....ازدوا ...

دقیقا اون قدیم بود همه روستاییا ساده دل پاک و مظلوم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

اتفاقا منم اطرافم خیلی دیدم پسرایی که از روستا میان خیلی مردن و دل پاک و زحمتکش اصالتشون رو حفظ میکن ...

اره انقدر سیاست دارن دخترای دهات

میان شهر ی جوری رفتار میکنن انگار بچا اینجان

عزیزم همه جا خوب بد داره من خودم بچه روستا هستم همه جور پسری هست بد بوده که به دختر تجاوز کرده خوبم بوده درست عین شهر .خوب یا بد بودن پسر یا حتی دختر به تربیت بستگی داره گلم پسر شهر هم دیدم خوب بوده اتفاقا چندتا حادثه تلخ تو مناطق روستایی افتاده ربطی به محیط نداره به ذات آدم داره گسی که رگ ریشه داره به قول ما دهاتی ها استخون داره هرجا بره همونه. ذات طرف وخانواده طرف مهمه عزیزم 

اره انقدر سیاست دارن دخترای دهاتمیان شهر ی جوری رفتار میکنن انگار بچا اینجان

خییییلیییی سیاست دارن خیییلی.

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

اره خیلی خوش به حالشونه منم شوهرم روستاییه ولی با این حال با اینکه اینجا رسمه همه چیزو باید داماد بخره نصف بیشتر جهاز رو انداختن گردن بابام طلا هم هرچی خریدن به زور و دعوا بود خونه هم نداشت شوهرم یه مدت با مامانش زندگی کردیم شوهرم همش به حرف مامانش بود دوتایی عذابم میدادن کی گفته پسرای روستایی خوبن؟

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍