2777
2789
عنوان

عقاید عجیب و غریب چرا طلاق گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 21 پست

مثل شوهرمن رفت دکتر مو دید کچله نرفت🤣

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیماری دست خود آدم نیست ولی انتخاب شریک زندگی کاملا دست خود آدمه حسابداری هم ربطی به پولدار بودن ندا ...

اصلا ایشون وقتی نامزد کرده دانشجو بوده از طرفی اصلا شاید زنش حاضر به ادامه زندگی با ایشون نبوده یا مشکل لاینحلی داشته و.......... ازدواج کاملاً در اختیار یک نفر نیست یه روند دوطرفه هست 

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔
حق با مراجعه کننده هاس

چرا ؟؟؟

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔

ببین همون‌طور که احتمال داره تقصیر خودش نبوده 

همون‌طورم احتمالش هست تقصیر خودش بوده باشه کاملا پنجاه پنجاهه قضیه 

طبیعیه مراجعه کننده سمت کسی بره که احتمال بده خودش تو زندگی شخصی موفق بوده 

به عنوان یه روانشناس یا مشاوره باید به مراجعه کننده حق بدی نه که بش برچسب بزنی که فکرش اشتباهه 

بحث یک ترجیحه...یک اولویت سنجی فقط همین 

ببین همون‌طور که احتمال داره تقصیر خودش نبوده همون‌طورم احتمالش هست تقصیر خودش بوده باشه کاملا پنجاه ...

اصلاً گیریم که مشکل از آقا بوده باشه مهم اینه که سواد مشاوره دادن و کمک کردن رو داشته باشه ربطی ندارد که طرف طلاق گرفته وقتی توی ۱۰۲دانش آموزی که پارسال داشته همشون رشته تاپ و دلخواه قبول شدن و همگی دولتی و شهر خوب مشاوره خانواده و زوج درمانی اصلا با مرکز ما نیست اون مواردی هم که هست بیشتر در زمینه فراهم شدن موقعیت تحصیل و فرزند پروری و حل مشکلاتشان اخلاقی بچه هاست