2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این سکه پارسیان یا گرمی و سوتی که میگن چون به شدت توش تقلب هست بعد پلمپ میخری میخوتی بفروشی از پلمپ در میارن محک میزنن وزن میکنن میخرن در صورتی که موقع خرید شما به اعتبار اینکه حتما طلاس و وزن روش میخری یهو باز میکنن میگن بدله حتی ربع سکه .

واسه همین اگه بری طلا بخری بهتره مثلا پلاک کوچیک دست دوم نو بدون اجرت خیلی زیاده بهتره 

الان یه صد سوتی چنده تقریبا ببخشید وققتو میگیرم خواهر

نه عزیزم خواهش میکنم. مثلاً طلا که ۱۰میلیون و ۵۰۰هست من از آشنای طلافروشی میخرم. یک میلیون. و پنجاه. پول طلای خام هست ۵۰ هزارتومان پول بسته بندی میگیره. یک وصد برام حساب می‌کنه خیلی خوبه. برای پولهای خورد 

این سکه پارسیان یا گرمی و سوتی که میگن چون به شدت توش تقلب هست بعد پلمپ میخری میخوتی بفروشی از پلمپ ...

من تا حالا خیلی خریدم. بعد بردم. فروختم. با طلای زینتی عوض کردم. اصلا باز نکردن  به قیمت تابلو برداشتن. از من 

من بارها و بارها پولم دستم اومده 100

200

400سوتی خریدم و جم کردم خدایی خیلی ب دردم خورد 

پلاک ماربر بگیر از طلافروش محل و موقع فروش هم برو پیش خودش 

ببین موقع خرید اینطوریه ک الان مثلا طلا 10میلیونه خب 

باید 100سوتی رو بفروشن 1 میلیون خب ولی بخاطر هولوگرام و بسته بندی هر کدومو 200تومن دستمزد میکشن روش ک موقع فروش اون هزینه 200تومنه ازش کم میشه هر سوتی ک باشه فرقی نداره 

پس اگه میتونی با وزن بالاتر بگیری از این لحاظ کمتر ضرر میکنی .السلام 

در کل خوبه واس پسنداز