2777
2789
عنوان

برای تازه عروس‌ چی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 36 پست
قراره بیاد شهر خودمون زندگی کنه و تو مراسم ها به نظرم براش کاربردی هم باشه

اها خب اگه اینجا زندگی میکنه همین و بهش بدید

هدیه ارزشمند از لحاظ مادی و معنوی هست

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده عروس لازم نیستنفقط عروس داماد کافیهلباس بندری خوبهولی اگه بندری نباشه به کارش نمیادخانواده ش ...

عشقم بندری نیستن ولی چون اینجا زندگی میکنن میپوشن همه تو مراسم ها 

تا عروسی یا مهمونی میشه دنبال اینطور لباسایی هستن حالا نمی‌دونم ایده بهتری دارید حتما بهم بگید

شهر شما بندره؟ بعد دو هفته دیگه خانواده عروس و داماد میان شهر شما چیکار کنن ؟ میان مسافرت؟ یا فقط عروس دوماد دوتایی میان؟ اگه خودشون دوتایی میان فقط خودشون دعوت کن 

لباس بندری هم ایشون بنذری نیست شاید دوست نداشته باشه من بودم خوشم نمیومد بنظرم یه کادوی دیگه بده

با خانواده دختره میان؟ اگه آره زشته که اونارو دعوت نکنی.لباس بندری هم قشنگه ، ولی وقتی هیچ استفاده ا ...

اره خانواده اش هم میان شهر ما 

اخه اگر خانوادش رو دعوت کنم مجبور میشم خانواده دوماد رو دعوت کنم که به شدت خواهرای سلیطه ای داره و مجبور میشم خانواده همسرم رو دعوت کنم 

عزیزم اصالتا بندری نیستن ولی بیشتر از ۴۰ ساله اینجا زندگی می‌کنن و استفاده میکنن از این لباسا برای یکسری مهمونی های خاص یا یکسری مراسما اگر ایده ای بهتری داری حتما بهم بگو

شهر شما بندره؟ بعد دو هفته دیگه خانواده عروس و داماد میان شهر شما چیکار کنن ؟ میان مسافرت؟ یا فقط عر ...

دوماد ساکن اینجاست خانواده عروس میان مسافرت 

حالا بنظرم از دوماد سلیقه خانومش رو. بپرسم بهتره 

عقد عروس دوماد عروسی کردن خونواده

من که عروسی کردم هیچکس اینکارا رو نکرد برام جز مامان دوماد 

بخاطر همین میخوام پسرش رو دعوت کنم و به خانومش هدیه بدم 

و دلیل اینکه اصرار می‌کنم کسی نباشه بیشتر بخاطر همینه❤️

جلبیل خیلی هدیه لاکچری ایهمنتهی کاربردی نیست به اون صورت ظریفه و بنظرممناسب خود بندریاستتا این حد می ...

چون گفتم میاد شهر ما و اینجا قراره زندگی کنه گفتم شاید به کارش بیاد

طلا هم گذاشته بودم ۳/۴ ماه دیگه که عروسیشون هست بهش هدیه بدم 

فقط عروس دومادو دعوت کن اره کادوت هم خوبه

مرسی عزیزم اصلا دوست ندارم بقیه رو دعوت کنم چون هیچکس منو دعوت نکرد و به قول خودشون رسم نداشتن🤣جز مامان دوماد کسی دعوتم نکرد بخاطر همین منم دارم پسرش رو دعوت می‌کنم❤️

بعد عزیزم باید هدیه رو تزئین کنم؟