2777
2789
عنوان

برای تازه عروس‌ چی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 36 پست
من که عروسی کردم هیچکس اینکارا رو نکرد برام جز مامان دوماد بخاطر همین میخوام پسرش رو دعوت کنم و به خ ...

پس اصلااا دعوت. نکن

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

مرسی عزیزم اصلا دوست ندارم بقیه رو دعوت کنم چون هیچکس منو دعوت نکرد و به قول خودشون رسم نداشتن🤣جز م ...

کار خوبی می‌کنی عزیزم مادر دوماد منظورت مادر همین پسره‌ست؟؟ می‌تونی فقط پدر مادرشو دعوت کنی؟؟

هدیه‌ای که اصالت داره خیلی قشنگه😍تا اینکه فقط بهش پول بدی و کارت هدیه …

ارههه حتماااا کادوش کن یا تو ساک کادو بزارش 

چی میپزی؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خوبی می‌کنی عزیزم مادر دوماد منظورت مادر همین پسره‌ست؟؟ می‌تونی فقط پدر مادرشو دعوت کنی؟؟هدیه‌ای ...

اره عزیزم میشه خاله ی همسرم با اینکه وضع مالی آنچنان خوبی نداشت ولی مهمونی خوبی برای ما تدارک دید دستش درد نکنه 

من گفتم چون عقد هستن خود عروس دوماد باشن فقط بقولی جوونا دورهم باشن،و اینکه حسابم با یه بنده خدایی صاف بشه فکر نکنه من احمقم😃

ولی الان موندم خانواده عروس بیان شهرمون اونا رو چیکار کنم اونارو بیارم مجبور میشم همه رو دعوت کنم 

درمورد پدر مادرشم حتما دختراشون رو میارن که از شدت بدجنس بودنشون نمی‌دونم چی بگم 

ولی حتما بعد عروسی به خالش میگم با همسرش بیان.

برای غذا هم دوست دارم غذای عربی و دسر عربی درست کنم و یه غذای ایرانی هم باشه حتما سر سفره 

کار خوبی می‌کنی عزیزم مادر دوماد منظورت مادر همین پسره‌ست؟؟ می‌تونی فقط پدر مادرشو دعوت کنی؟؟هدیه‌ای ...

اره مامانم چند سال پیش برای زن داییم تزئین کرد تو سنی گذاشت دورش نقل و نبات بود یادمه تور سفید اینجور چیزا 

البته من بچه بودم اون زمان شاید کلاس اول یا دوم 

اره عزیزم میشه خاله ی همسرم با اینکه وضع مالی آنچنان خوبی نداشت ولی مهمونی خوبی برای ما تدارک دید دس ...

آفرین که نمکشناسی و جبران می کنی الان اونم پیش عروسش سربلنده

پس فقطططط عروس دومادو دعوت کن بهونه ی خوبیه چون عقد نیستن مطمئن باش اونام دوس دارن فقط خودتون باشید و شلوغش نکنید و فقط جوونا دور هم باشن..

خیلی هم عالی حسابی اصالتا رو نشون میدی اره حتما یه غذای ایرانی هم باشه مثل قرمه سبزی یا یه چیزی همه پسند…

خوش بگذره😘😍❤️

آفرین که نمکشناسی و جبران می کنی الان اونم پیش عروسش سربلندهپس فقطططط عروس دومادو دعوت کن بهونه ی خو ...

مرسی عزیزم من گفتم هم مهمونی باشه هم آشنایی با عروس 

اره گلم چون غذای عربی با میگو و مرغ هست گفتم حتما قرمه سبزی درست کنم🤍

مرسی عزیزم سلامت باشید🥰