2777
2789
عنوان

کسی چربی کبد گرید سه داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استاتر من چند سال پیش تجربه داشتم ولی گرید یک سریع سالم خوری شروع کردم رژیم گرفتم فست فود نوشابه چیپس پفک قند شیرینی به طور کامل حذف گردم برنج روزی ۵ تا قاشق میخوردم هر روز صبح ناشتا آب گرم با خاکشیر و لیمو ترش میخوردم ورزش هوازی و پیاده روی داشتم ۲۰ کیلو کم کردم خوب شدم ولی یه مشکلی برام پیش اومد رژیم رها کردم دوباره وزنم برگشت الان حس میکنم کبدم چرب شده اونم گرید بالا حالا چند روز دیگه میخوام برم دکتر خیلی میترسم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خواهرشوهرمکلی وزن کم کرده ولی خوب نشده یه ساله متوجه شدهجالبه که همیشه مراعات غذایی داشتورزش میکردغذ ...

دارو زیاد نمی‌خورد؟ بلغمی نیست؟ آب زیاد نمیخورد؟

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
ماکارونی برنج نمی‌خورم کلا

میخای چربی کبدت بیاد پایین کلا قند و شکر و چیزایی که شکر داره رو حذف کن انواع شکلات و بیسکوییت و بستنی و اب میوه ها و شربت ها من این روش هم قندم کنترل شد هم چربی و هم کبد چرب هم کاهش وزن داشتم

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
زردچوبه زیاد بخور قبل وعده هات

خوب نیست، کبد داغ می‌کنه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

همسر هم داشت

۲۲کیلو کم کرد 

ورزش فقط پیاده روی کم ولی رژیم گرفت فقط نون جو میخوره

و دمنوش  زیره سبز زنیان تخم کرفس چایی سبز روزی سه لیوان میخوره

قبل و بعد غذا نمک طبیعی با آویشن میخوره

و همچنین سرکه خمری دوسه تا قاشق با آب ولرم میخوره

داغ دل ما را فقط دریا کند خاموش.(ده بار ترکیده)

خواهرشوهرمکلی وزن کم کرده ولی خوب نشده یه ساله متوجه شدهجالبه که همیشه مراعات غذایی داشتورزش میکردغذ ...

شاید میوه زیاد می‌خورده 

مامان منم بخاطر چربی بالا مراعات داشت 

ولی میوه زیاد می‌خورد کبد ش گرید س بدد