2777
2789
عنوان

برادرشوهرم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 3986 بازدید | 144 پست

خب چرا کنار همسرت نمیشینی غذا میخوره .

چرا دور شدین از هم

سعی کن نزدیکش باشی کنارش باشی.همسرت تورومیخواد .

حتما برادرش بزرگتره و دیده ناراحته پرسیده اینم گفته 

عیب نداره یه تلنگر بود خودتم میدونی کجاها ایراد از شما بود . بشین باهاش حرف بزن درست کنین این حالتونو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انجام نمیده اصلا . هیچ کاری .و بدون اطلاع من برادر و مادرشم میاره خونه

شوهر منم انجام نمیده و به نظرم الان هم دیر نیست برای توضیح به برادرشوهرت پیام بده بگو نمیخواستم رو در رو بگم بی احترامی بشه توام بشین تو خونه حیف پولی که برا این مرد داری در میاری

خب چرا کنار همسرت نمیشینی غذا میخوره .چرا دور شدین از همسعی کن نزدیکش باشی کنارش باشی.همسرت تورومیخو ...

عزیزم همسرم ظهرا که میاد خونه ناهار نمیخوره میخوابه .

منم براش یفره پهن مبکنمو میرم مغازه .نمیدونم خیلی ناراحتم بدجور سردرد شدم

خب اخه من شاغلم نمیتونم وایسم تا بیدارشن یا وایسم تا ناهار بخوره . در این حد عادی نیست یعنی؟

معلومه عادی نیست من زن شاغل مرتب هم دیدم اگه انقد بهت فشار میاد کار نکن یه زن اول باید به خودش زندگی و خونه اش برسه عزیزم خب شوهرت ببینه اینطوری ازت سرد بشه اول خونه بعد کار 

فدات بشم چی میخواستی بگی؟خب مدیریت کن اینهمه خانم شاغل دارم که خونه مرتب دارنسفره جمع کردن دو دقیقه ...

خب عزیزم توضیح دادم که همسرم باما ناهار نمیخوره میخوابه بعد که بیدار شد میخوره که من خونه نیستم

شوهر منم انجام نمیده و به نظرم الان هم دیر نیست برای توضیح به برادرشوهرت پیام بده بگو نمیخواستم رو د ...

نمیدونم دارم میترکم از عصبانیت .

جالب اینه که همسر خودش چرکو ترین زن کره زمینه . 

عزیزم همسرم ظهرا که میاد خونه ناهار نمیخوره میخوابه .منم براش یفره پهن مبکنمو میرم مغازه .نمیدونم خی ...

پهن نکن خوب وقتی قدر نمیدونه تازه جفتک هم میزنه و مامان و برادرشو میاره خونه رو نشون میده و آبرو میبره .تا این حد که برادرشوهر بهت تذکر بده تو هم نکن 

معلومه عادی نیست من زن شاغل مرتب هم دیدم اگه انقد بهت فشار میاد کار نکن یه زن اول باید به خودش زندگی ...

عزیزم خب توضیح دادم که یه روزایی اونا خوابن من میرم باید لحاف تشکو از زیر و روشون بکشم ؟؟ همسرم میخوابه عصر بیدارمیشه ناهار میخوره که من خونه نیستم