2777
2789
عنوان

برادرشوهرم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 3374 بازدید | 142 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم دارم میترکم از عصبانیت .جالب اینه که همسر خودش چرکو ترین زن کره زمینه .

پس بیخیالش 

راحت میگفتی 

داداشتون برای چند بار در ماه اعتراضی نداشته 

راستی فلانی شما همیشه خونتون نامرتب چه کار میکنید 

یک همچین چیزی

خب اخه من شاغلم نمیتونم وایسم تا بیدارشن یا وایسم تا ناهار بخوره . در این حد عادی نیست یعنی؟

چرا همسرت غذا میخوره بعدشم سفره رو جمع کنه ....بیدار میشه میره پتوهاش جمع کنه همین دوکار .... 

وقتی شوهری داری که دست به سیاه و سفید نمیزنه چرا خودتو خسته میکنی بیرون کار میکنی؟ 

یه مدت کار نکن پول نیار تو زندگی بفهمه دنیا دست کیه

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
پهن نکن خوب وقتی قدر نمیدونه تازه جفتک هم میزنه و مامان و برادرشو میاره خونه رو نشون میده و آبرو میب ...

خیلی غصه میخورم من هرکار میکنم بازم کافی نیستم .

بخدا خونه زندگیم از همه شون تمیز تره فقط ی وقتایی شلختگی پیش میاد که خب بنظر من عادی بود ولی بعضی از خانوما میگن حق داره😔

خب اخه من شاغلم نمیتونم وایسم تا بیدارشن یا وایسم تا ناهار بخوره . در این حد عادی نیست یعنی؟

حق با توعه. بش میگفتی به زندگی داداشت حسودیت میشه که زن شاغل و توتنمند داره؟ و بخند که مثلا شوخی کردی. بعدم بگو سما نگران زندگی ما نباش. ما خوشیم . اگر شوهرمم جایی چیزی میگه میخواد چشم نخوریم. ذهنتو درگیر نکن 😊

خب چرا کنار همسرت نمیشینی غذا میخوره .چرا دور شدین از همسعی کن نزدیکش باشی کنارش باشی.همسرت تورومیخو ...

میگ سرکار میرم 

وقتی ایشون نیست همسرشون سفره و رختخوابش جمع نمیکنه 

بعد از خانواده همسرش اومدن خونش 

به نظرم همسرش باید جمع می‌کرد 

عزیزم خب توضیح دادم که یه روزایی اونا خوابن من میرم باید لحاف تشکو از زیر و روشون بکشم ؟؟ همسرم میخو ...

اره این دفعه بگو یا خودتون جمع کنید یا مجبورم زود بیدارتون کنم 

ناهار هم همین طور