2777
2789
عنوان

آشنایی قبل ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین که تو سایت زنونه اومدی حامله هستی میشه فهمید با این سن پیر ت چرا مغز ت کامل نشده

مگه سایت زنونه مردونه داره،

ادمین تبلیغات هستی تاپیکی چقدر بهت میدن
الان گزارشت میکنم که میای تاپیک تبلیغات میزاری که دفعه اخرت باشه چرت پرت میگی، 

آخه خیانتی که اون زن بهم کرد بعد از 12 سال خیلی بدبینم کرده

شما هنوز آمادگی نداری

الان هنوز بدبینی، زخمی هستی، الان زمان خوبی برای تصمیم گیری عاقلانه نیست

باید صبر کنی، آروم بشی، درست فکر کنی ، با آدم مناسبت بری بیای و با منطق انتخاب کنی

مادرها بد بچه رو نمیخواهند ، اتفاقی هم که برای شما افتاده اولی اش نیستی ، چیز خاصی نیست

آروم باش، واقع بین باش، عجله نکن و فکر کن

اینبار خودت با مسئولیت خودت کار به این مهمی رو انجام بده تا هر قدمی که بر میداری دلیلشو بدونی و برایش ارزش قائل بشی 

مهم نیست سنتی آشنا میشید یا به روش ها امروزی
روش های مختلفی هست برای پیدا کردن نفر مورد نظر مثلا توی اقوام- دیتینگ اپ ها - اشنایی در اکیپ ها - در دانشگاه- محیط کاری 

اگر کسی مد نظرتون هست اولی کم اطلاعات بتونید بدست بیارد ببینید خانواده اش هم تایپ شما هستند یا خیر 

اگر مرحله اول رد کردید باید تلاش کنید یک دیت با طرف برید

وقتی دیت اول رفتید تازه باید توی دیت اول طوری رفتار کنید بتونید دیت دوم رو هم برید
توی دیت اول اصلا سوال اینا نپرسید چون جلسه بازجویی نیست فقط سعی کنید حس خوب بدید چون شما دو نفر بار اول هست همدیگر در یک قرار ملاقات میکنید فقط باید تمرکز توی دادن حس خوب باشه اصلا از شکست ها گذشته نگید - منم منم نکنید اگر سوالی پرسید صادقانه جواب بدید شروع دیت اول و پایان دیت اول خیلی مهمه که بتونید حس خوب منتقل کنید و زمینه دیت دوم را فراهم کنید.
تازه از دیت دوم و سوم شما کمی میتونید شناخت حاصل کنید- دیت اول فرض کنید میزبان هستید و طرف مهمان کاملا باید محترمانه باشه و حد مرز حفظ بشه و نه شوخی زیاد و نه خیلی خشک

برای شناخت اولیه حداقل باید ۴۰۰-۵۰۰ دقیقه با طرف وقت بگذرونید با یک دیت دو دیت اصلا چیزی مشخص نمیشه
جذابیت طرف اگر براتون از ۴ یا ۵ از ده هم بود اوکی باشه توی ذهنتون اوکی بدید چون زیبایی مهم ولی مهم ترین معیار نباید باشه(یه تحقیق انجا شده بود بین ذوجین  موفق که فقط ۱۱ درصدشون توی دیت اول از جذابیت طرف خوششون اومده و بقیه طی دیت های بعدی اون جذابیت با اخلاق و رفتار ایجاد شده)

شاید مثال خوب نباشه چون ما انسان هستیم اما واقعیت اینه وقتی میخوایم ماشین بخریم ده تا ماشین میریم میبینیم ولی برای زندگی عاطفیمون حاضر نیستیم وقت بزاریم با چند نفر دیت بریم که بتونیم فرد مناسب از نظر عاطفی پیدا کنیم.

سری پادکست های ساخت رابطه عاطفی جافکری رو پیشنهاد میکنم بشنوید.

شما هنوز آمادگی نداریالان هنوز بدبینی، زخمی هستی، الان زمان خوبی برای تصمیم گیری عاقلانه نیستباید صب ...

من که ارزش قائل بودم ولی ممنون از راهنماییت من حتما از مطالب ارزنده دوستان استفاده می کنم

مهم نیست سنتی آشنا میشید یا به روش ها امروزیروش های مختلفی هست برای پیدا کردن نفر مورد نظر مثلا توی ...

آفرین پویای عزیز ممنونم که من رو برای راهنمایی های ارزنده ات به مسیر خوبی سوق دادی فکرم بازتر شد

مهم نیست سنتی آشنا میشید یا به روش ها امروزیروش های مختلفی هست برای پیدا کردن نفر مورد نظر مثلا توی ...

تو این دوره زمونه تایپ همو پیدا کردن خیلی سخت شده، باید خیلی با هم رفت و امد کرد تا بتونی خوب بشناسیش

با نظرت در کل موافقم 👍😉