2777
2789
توی ایران نمیشه خیلی روی استقلال و آزادی خانما حساب کرد. بالاخره آدم نیاز جنسی و عاطفی هم داره. به خ ...

درسته معمولا متاهلا درکی از نیازهای افراد مجرد ندارن فکر میکنن همش خوشی هست

توی ایران نمیشه خیلی روی استقلال و آزادی خانما حساب کرد. بالاخره آدم نیاز جنسی و عاطفی هم داره. به خ ...

توی شهرهای بزرگ خصوصا تهران ازدواج سفید جاافتاده خیلی دخترا و پسرا باهم زندگی میکنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه نکن سعی کن بیشتر تو جامعه باشی با این گروههای کوهنوردی برو بگرد خوش باش مسافرت برو اگه با کسی ...

یه بخشی از حرفاتون رو قبول دارم ولی من تو یه شهر کوچیک هستم که کار خوب پیدا نمیشه حتی واسه کار تمام وقت از صبح زود تا اخر شب 500 میدن ولی الان تو این لحظه از زندگیم نیاز به کسی دارم که دوستم داشته باشه حپاینکه من دوستش دارم یا نهومهم نیست برام مهمه اون دوستم داشته باشه و عاشقم باشه

الان هم دارم از زندگیم لذتی نمیبرم تنبلی تخمدان هم دارم شرایطم خوب نیست همش باید قرص بخورم که اصلا ت ...

فکر می کنم تصورت از شوهر موجودیه که حتما دوستت داره. عزیزم خیلی پیش میاد شوهر آدم کسیه که اصلا دوستش نداره و فقط به خاطر نیاز جنسی به بدترین حالت ممکن بهش تجاوز می کنه. یعنی به این موضوع که وقتی ازدواج می کنی به تمکین از همسرت متعهد میشی هم فکر کردی و اینو میگی؟

یه بخشی از حرفاتون رو قبول دارم ولی من تو یه شهر کوچیک هستم که کار خوب پیدا نمیشه حتی واسه کار تمام ...

ازدواج مرگ عشقه و این اصلا بد نیست. وقتی وصال ممکن میشه یه دوره کوتاه عشق و حاله بعدش هورمون ها سیر نزولی پیدا می کنن و ثابت می مونن. این اتفاقا خوبه چون دیگه خبری از دیونه بازی ها و نازک دلی های عاشقانه نیست. ولی خب برای بعضی ها پذیرفتنش سخته.

درسته معمولا متاهلا درکی از نیازهای افراد مجرد ندارن فکر میکنن همش خوشی هست

تو مجردی هم مشکلات هست ما یه زمان مجرد بودیم درکت میکنم اما بررگترین اشتباه اینه که خودتو ببازی و یه جا راکت بمونی و غصه بخوری اینو از رو تجربیاتم خواهرانه بهت میگم

فکر می کنم تصورت از شوهر موجودیه که حتما دوستت داره. عزیزم خیلی پیش میاد شوهر آدم کسیه که اصلا دوستش ...

اره تصورم از شوهر کسیه که دوستم داشته باشه راستش خیلی نیاز عاطفی میکنم جدا از اون نیاز جنسی هم هست و ترس از مادر نشدن بخاطر بیماریم

توی شهرهای بزرگ خصوصا تهران ازدواج سفید جاافتاده خیلی دخترا و پسرا باهم زندگی میکنن  

عزیزم جا نیفتاده به خدا. من تو تهرانم و دوستام رو که ازدواج سفید کردن میشناسم. خودم هم توی رابطه ازدواج رسمی نیستم هنوز. ولی می دونم که این افراد حتی به پدر و مادرشون هم نمی تونن بگن رابطه شون رو. نمی تونن هر خونه ای رو اجاره کنن. نمی تونن با هم برن هتل. نمی تونن از خدمات باروری و عدم باروری و سقط جنین بهره مند بشن. مشکلاتش یکی دو تا نیست. 

اره تصورم از شوهر کسیه که دوستم داشته باشه راستش خیلی نیاز عاطفی میکنم جدا از اون نیاز جنسی هم هست و ...

درکت می کنم ولی این دید توی ازدواج منجر به سرخوردگی میشه چون توی ازدواج بهش نمی رسی.

یه بخشی از حرفاتون رو قبول دارم ولی من تو یه شهر کوچیک هستم که کار خوب پیدا نمیشه حتی واسه کار تمام ...

عزیزم ان شاءالله ازدواج میکنی به حق حضرت زهرا ولی توصیه ام اینه که اگر توانشو داری برو تو شهرهای بزرگ مثلا تهران زندگی کن من اگر مجرد لودم حتما همین کارو میکردم

عزیزم ان شاءالله ازدواج میکنی به حق حضرت زهرا ولی توصیه ام اینه که اگر توانشو داری برو تو شهرهای بزر ...

شرایط ش رو از لحاظ خانوادگی ندارم یعنی پدرو مادرم نیمذارن تو یه شهر دیگه خونه بگیرم و تنها بمونم باز اگه تو استان خودمون بود میتونستم رفت و امد کنمولی با این حقوقا که بیشترش رو باید خرج رفت و امد و خورد و خوراک کنم بیکار موندن به نظرم بهتره یعنی دوستامو میبینم دارن فروشندگی میکنن فقط براشون خستگی میمونه پول زیادی هم براشون نمیمونه وقتی هم ندارن برن تفریح باز من یکم سرم رو با باشگاه و پیاده روی گرم میکنم