2777
2789

آره حتما

زودترم ازدواج میکردم

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجردی چی داره آخه؟؟؟

البته زودتر از ۲۰ ازدواج و خوشم نمیادا!

ولی خب مجردیم همچین تحفه نیست

به نظرم آدم بعد ازدواج هدف داره برا همین تو درس و کار موفق تره

ول کن ایران را،ساندیست یخ کرد🍸
عزیزم چه بامزه ای تو 😂😂😂بیچاره ممد😁😁😁😁

قربوووووونت عچقم😍😍😍😍😍😍😍😍😍

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

بلههه البته . متاهلی برای من خیلی بهتر از مجردیم هست

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

نمی دونم ، متأهلی خوب ، خوبه ، مجردی خوب هم خوبه ، بیش تر بستگی به روحیات آدم و شرایط داره

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀
الان مجردم اگه برمیگشتم قبل حتما زودتر ازدواج میکردم حتی با ادمی که دوست نداشتم 

مجرد موندن بهتر از ازدواج با آدمی که دوسش نداری اون زمان تحمل کردن خیلی چیزا واست سخت میشه یه عذابه که هر روز شکنجه ات میکنه اون موقع دیگه کل زندگیتو باختی

مجرد موندن بهتر از ازدواج با آدمی که دوسش نداری اون زمان تحمل کردن خیلی چیزا واست سخت میشه یه ...

الان هم دارم از زندگیم لذتی نمیبرم تنبلی تخمدان هم دارم شرایطم خوب نیست همش باید قرص بخورم که اصلا تاثیر مثبت نداره خیلی نگران ایندم هستم بیکار هم هستم اصلا هم خواستگار ندارم خلاصه که تنهایی خیلی افسردم کرده

من اگه برميگشتم مجرد ميموندم مدركم بالاتر ميبردم و سركار ميرفتم دست تو جيب خودم مستقل ميشدم و ازاد

توی ایران نمیشه خیلی روی استقلال و آزادی خانما حساب کرد. بالاخره آدم نیاز جنسی و عاطفی هم داره. به خاطر همین به نظرم توی ایران که دوستی ها جانیفتاده و کاملا آزاد و علنی نیست بهترین راه ازدواج درست و منطقی با شرایط منطقیه.

الان هم دارم از زندگیم لذتی نمیبرم تنبلی تخمدان هم دارم شرایطم خوب نیست همش باید قرص بخورم که اصلا ت ...

اشتباه نکن سعی کن بیشتر تو جامعه باشی با این گروههای کوهنوردی برو بگرد خوش باش مسافرت برو اگه با کسی که دوسش نداری ازدواج کنی اصلا نمیتونی تحمل کنی بهت دست بزنه هر جا باهاش بری مایه خجالتته و خیلی مشکلات دیگه .... معضل ازدواج یه مشکل بزرگه تو کل مملکت فقط شما تنها نیستی که با این مسئله درگیری خیلی از دوستای خودم ازدواج نکردن استاد دانشگاه شدن کلی برو بیا دارن و واسه خودشون کسی هستن همشون هم متولد 63 یا 62 یا 61 هستن اصلا هم ناراحت نیستن تازه این که سنی نیست