2777
2789
عنوان

با همکار آقا که مجرده تنها صندلی جلو بشینم

| مشاهده متن کامل بحث + 3844 بازدید | 135 پست

کارمندم و مسئله برام پیش اومده و همکار مردم ناراحت نشده

عقب بشین

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

من خودم مدتی سرکاربودم وهمکار داشتم وهمسرمم همکارخانوم داره اگر جلو ببینشون دهنشون سرویسه.صندلی حلو جای اقوام وخویشان درجه یک وهمسرمه.نه همکار.اونم جنس مخالف.اصلا توی شهر وعرف وخانواده ما حلونشستن همکار همعنا درستی نداره مگررررر درشرایط ضروری مستثنا.

شماهم بشین عقب بهتره.این حرف که طرف راننده نیست وال وبل رو فقط توی قشر خاص برای عادی کردن کارشون رفتارشون شنیدم وگرنه اون همکار متوجه حدوحریم وچهارچوب رابطه ش با همکارش باید باشه وناراحت نشه

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره می‌دونه شرایط کاری منو ولی من ازش سوال نمیکنم اینجوری حساس تر میشه

یعنی میدونه شما با همکار اقا دوتایی میرید بازدید؟اگر نمیدونه کار شما از ریشه و بن غلطه هم شما هم همسرت ابرو دارید شهرتون هم ک کوچیکه پس کلا نرید با طرف یا اگر اجباره عقب بشینید

شوهرم می‌شناسه من رو از حذف مردم میترسم کلا تو شهرتی کوچک مردم منتظرن حرف دربیارن

خودت داری میگی شهرکوچیکه فامیل چیزی ببینه داستان میشه میتونی بگی آقای فلانی خیلی معذرت میخوام من پشت میشینم بخاطر اینکه دوستان و اشنایانم با شما آشنایی ندارن ممکنه سوتفاهم پیش بیاد همین

من که با همکار اقام همیشه جلو میشینم ماهم مث شما میریم بازدید اونم جاهای دور یکی دوساعتی تو ماشینیم، اصلا زشته عقب بشینی

حتی ی بار منو رسوند دم خونمون همسرمم اومد دید و من از جلوی ماشین پیاده شدم، همسرم یکم ناراحت شد ولی گفتم ببین من با همکارم ازین حرفا ندارم

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
گفتم عزیزم خودم ماشین ندارم . عقب بشینم که کمتر به طرف بر میخوره تا بگم نه من با تاکسی میام شما برید ...

عقب بشين ب درك ك بهش بر ميخوره

بر خوردن نداره

جلو نشستن زشته

اگه بهش بر ميخوره ماشين نياره تا شركت مجبور بشه بهتون ماشين بده

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

من که با همکار اقام همیشه جلو میشینم ماهم مث شما میریم بازدید اونم جاهای دور یکی دوساعتی تو ماشینیم، ...

بنظرم جلو نشستن زشته 

حالا رفتي خارج جلو بشين ولي تو ايران عقب بشين تا داستان درست نشه

چی بگم 😐چه توضیحی بدم مثلاً

بگو با سپاس باید پشت بشینم که راحتم.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

مطرح کردم که با این بریم ولی گفتم مرکز بودجه نداره کلا راهی ندارم اگر یه نفر دیگه به مرکز اضافه میشد ...

عزیزم شهر کوچیک هستی عقب بشین 

آشنای شما یا همکارتون ببینه ممکنه حرف دربیاره.

شهر های بزرگ فرهنگ مردمش فرق می کنه . براشون این مسائل جا افتاده .

🌷🌷🌷تقدیم به خانم های گل نی نی سایت
شما متاهلی چه اشکالی داره جلو بشینید مجرد که نیستی اینقدر محتاطیمن خودم بودم احتمالا عقب مینشستم چون ...

متاهله که بدتره ،شوهرش یا فامیلی ببینه شاید جالب نباشه ،حرف دربیاره

بلاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه آرامش است عاقبت اضطراب ها...🌱
بنظرم جلو نشستن زشته حالا رفتي خارج جلو بشين ولي تو ايران عقب بشين تا داستان درست نشه

تو خانواده ما اینچیزا حل شدس، اینچیزا کلا بستگی به محیط هر کسی داره

ی بار پسرعموی شوهرم اومد منو ببره جایی در عقب ماشینو باز کرد که من عقب بشینم، خیلی بهم برخورد 

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
تو خانواده ما اینچیزا حل شدس، اینچیزا کلا بستگی به محیط هر کسی دارهی بار پسرعموی شوهرم اومد منو ببره ...

شايد توي خانواده بقيه حل نشدست مثلا خانواده همكارت ضمن اينكه برا همسرت هم زياد حل نشده بوده ك اولش ناراحت شده

برخوردن نداره بايد شرايط ادمهاي مختلف رو درك كرد

همين ك غير مستقيم و  با باز كردن در خاسته عقب بشيني احترام بهت گذاشته