2777
2789
عنوان

با همکار آقا که مجرده تنها صندلی جلو بشینم

| مشاهده متن کامل بحث + 3785 بازدید | 133 پست
با شناختی ک از شوهرت داری و اینکه نمیخوای بفهمه ک جلو بشینی بنظرم همون عقب بشینی راحت تری از همه لحا ...

نه شاید تا الان فکر نکرده بهش چند وقت پیش جلو نشسته بودم بخاطر این که صندلی عقب وسایل بود حساسیتی نشون نداد شوهرم ولی در مجموع خودمم دوست دارم رعایت کنم از طرفی نمی‌خوام ایشون هم ناراحت بشن 

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمها از یه دید دیگه به قضیه نگاه کنیم فرض کنیم اون آقا شوهر ماست و همکارش رو میخواد هر هفته برسونه ...

من ک خودم بودم احتمال زیاد داخل ماشینش نمیشستم بخاطر غرور و عزت نفس خودم ولی خب 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

مرده رانندت که نیست . راحت نیستی اسنپ بگیر.

نمیشه برای بازدید باید با هم باشیم از طرفی مرکز بودجه اسنپ نداره و مراکز بازدید هم من آدرس ندارم و از اون طرف من بگم باهاشون نمیام اینو میگیرم که خیلی بد تره که عقب بشینم اینجوری بیشتر بهشون بر میخوره

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔
کجاش توهین امیزه؟حرفا میزنین

چون جزو اصول آداب معاشرت هست که کسی اجازه داره صندلی عقب ماشین بنشینه که اون فرد راننده شخصی باشه و ماشین و راننده مکلف باشن در اختیار اون فرد باشند و بابتش پول از اون آدم دریافت کنند

در حالی که همکار داره لطف میکنه و اگر یکی معذب هست نباید اصلا با اون ماشین و فرد تردد کنه و خودش به فکر تامین وسیله نقلیه باشه

اسنپ بگیر یا با یه همکار خانوم برو

گفتم که خودم و ایشون تنها کار میکنیم تو مرکز فقط خودمون دوتاییم محل کار اتاقمون جداست مراجعه کننده میاد می‌ره مشکلی نیست اما برا یه شنبه ها بازدید اذیتم 😵‍💫

مطمئنم اکثر افرادی که نظر دادن شاغل نیستن. اگه من باشم حتما جلو میشینم مگر اینکه با راننده محل کارم برم جلسه که در اون صورت عقب میشینم چون همکار شما راننده شما نیست که بخوایید عقب بشینید. صحبت از دو انسان بالغه که برای موضوع کاری لازمه با هم سوار ماشین بشن.