2777
2789
واقعا حس نمی کنید دختر تون تنها می شه بعد شما

این‌همه مامان رفتن همه تنها شدن ؟؟؟ خدا درد بده درمان و تحملش رو‌هم میده ، من داداشم جووون جووون تصادف کرد رفت ، دیدم به چشم مرگ مال همسایه نیست تا هستیم از با هم بودن لذت میبریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ایران هم یه نگاه ب آدم های موفق دکتر ها .بازیگرها و... بندازی تازه ۴۵ازدواج میکنن و بچه من نمی‌گم ...

اره عزیزم واقعا سن مهم نیس ..شرایط حوصله ..خییییییلی چیزای دیگه مهمه...دوست خ‌خواهرمپزشکه ۴۵ سالشه تازه رفته برای اقدام اکنم دوقلو ....سن چیه دیگه......وای دور ازدواج کردم وای دور حامله شدم وای همش الکیه.

استارتر شما نیاز فوری به روان پزشک دارید جدی بدون هیچ رو در بایستی دارم بهت میگمقبل بارداری نمیدونست ...

به خدا قبل بارداری اصلن نمی فهمیدم الان که نی نی دار شدم دخترم شد قاطی کردم می گم به سن خودم بی مادر و پدر می شه تحملش برای خودم سخته خودمو جای طفل معصوم ام می گذارم قاط می زنم .دلم شور می زنه گریه می کنم داغون می شم به خدا 

سلام نه حال جسمی ام خوبه ولی روحی داغون هنش گریه می کنم تو سر خودم می زنم .فکر می کنم واقعا حرف هام ...

خدا را شکر که جسمی خوبی حداقلش چرا روانپزشک نمیری عزیزم ما خیلی سعی کردیم از این فکرا دورت کنیم ولی باز حرف خودت میزنی حتما روانپزشک برو عزیزم

میگم چرا همین حرفا رو به شوهرت و مادرت نمیزنی جای تاپیک زدن به اونا بگو برو روانپزشک عزیزم فایده نداره نگاه ناراحت نشو به فکر بچه هات باش فردا روز خدای نکرده میوفتی تیمارستان اون موقع بچه هات میوفتن دست کی 

بنظرت نیست؟ من38سالمه سومی باردارم افسرده و داغون

وا اصلاااا، قدیم شاید زیاد بود الان نه 

تو این دوره دیگه ازدواج ها شده بالای ۳۰ دیگه بچه که هیچی

تو بارداری هورمون ها بهم میریزه دیگه خودتون که میدونید پس هر وقت این احساسات اومد سراغتون به خودتون یاداوری کنید که مقطعیه و احساس واقعیتون نیست

دست خدا بالاترین دست هاست🌸

به اختلاف سنی فکر می کنید

مهم دلته که جوون باشه بتونی درکش کنی یه نیازاش برسی 

مامان بزرگ من ۷۰ سالشه عمم ۳۰ 

بخدا انقد با عمه هام مخصوصا کوچیکه رابطشون گرمه و عاشقانه 

هر چند مادربزرگم پیر شده ولی واقعا برا بچه هاش رفیقه

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

به خدا قبل بارداری اصلن نمی فهمیدم الان که نی نی دار شدم دخترم شد قاطی کردم می گم به سن خودم بی مادر ...

تو مگه میدوتی چند سال عمر میکنی؟ اومدیم خدا به تو یکی صد سال عمر با عزت داد هفتاد سالگی بچتم دیدی

ول کن این افکار مخرب رو 

🙏🏻🙏🏻دوست قشنگم میشه تاپیک آخرمو بخونی؟ خیلی بهش نیاز دارم 🙏🏻🙏🏻

این‌همه مامان رفتن همه تنها شدن ؟؟؟ خدا درد بده درمان و تحملش رو‌هم میده ، من داداشم جووون جووون تصا ...

درسته ولی خوب نه خواهر نه خاله دوست که جای ارحام نمی گیره .فبلش خیلی از خدا خواستم ولی همه چی به هم ریخت 

درسته ولی خوب نه خواهر نه خاله دوست که جای ارحام نمی گیره .فبلش خیلی از خدا خواستم ولی همه چی به هم ...

نیازی نیست کسی بعد تو جای تو رو بگیره , , هرکی جای خودش ، بعدشم مگه قرار مرگه ؟؟؟ قرار امیده و بودن کنار هم

خدا را شکر که جسمی خوبی حداقلش چرا روانپزشک نمیری عزیزم ما خیلی سعی کردیم از این فکرا دورت کنیم ولی ...

به شوهر و مادرم می گم فایده نداره می ترسم واقعا کارم به بیمارستان بکشه وقت گرفتم یک شنبه آینده