اینهمه مامان رفتن همه تنها شدن ؟؟؟ خدا درد بده درمان و تحملش روهم میده ، من داداشم جووون جووون تصادف کرد رفت ، دیدم به چشم مرگ مال همسایه نیست تا هستیم از با هم بودن لذت میبریم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
استارتر شما نیاز فوری به روان پزشک دارید جدی بدون هیچ رو در بایستی دارم بهت میگمقبل بارداری نمیدونست ...
به خدا قبل بارداری اصلن نمی فهمیدم الان که نی نی دار شدم دخترم شد قاطی کردم می گم به سن خودم بی مادر و پدر می شه تحملش برای خودم سخته خودمو جای طفل معصوم ام می گذارم قاط می زنم .دلم شور می زنه گریه می کنم داغون می شم به خدا
سلام نه حال جسمی ام خوبه ولی روحی داغون هنش گریه می کنم تو سر خودم می زنم .فکر می کنم واقعا حرف هام ...
خدا را شکر که جسمی خوبی حداقلش چرا روانپزشک نمیری عزیزم ما خیلی سعی کردیم از این فکرا دورت کنیم ولی باز حرف خودت میزنی حتما روانپزشک برو عزیزم
میگم چرا همین حرفا رو به شوهرت و مادرت نمیزنی جای تاپیک زدن به اونا بگو برو روانپزشک عزیزم فایده نداره نگاه ناراحت نشو به فکر بچه هات باش فردا روز خدای نکرده میوفتی تیمارستان اون موقع بچه هات میوفتن دست کی