2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۸۰ می شیم اون ۴۵ ساله می شه .اخه نسل ما با مادرامون اختلاف سنی خیلی کم دارند بعد من همش مقایسه می کن ...

😐 مقایسه نکن هرکس شرایط خودشو داره و هر دورانیم باهم فرق داره برو دعاکن تا 80بمونی همونم بمونی و 45 ساله بشه ک خوبه لاقل اونموقع مادر داره اونموقع هم احتمالا خودش نوه داره یا بچه هاش بزرگن 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
چه ظلمی حتما بیار حال دلت قلب قلبی میشه

اختلاف سنی زیاد با بچه من ۳۶ سالمه بچه ام ۱۰ روزه کنارم خوابیده ولی اصلن لذت نمی ب م حس می کنم زود بی مادر می شه طفلم 

۸۰ می شیم اون ۴۵ ساله می شه .اخه نسل ما با مادرامون اختلاف سنی خیلی کم دارند بعد من همش مقایسه می کن ...

به نظرم شما دنبال راهنمایی نیستی مدام اینو میگی تو تاپیکات و دیگرانم نظر میدن ولی کلا قانع نمیشی و سر حرفت هستی 

عزیزم توایران خیلی سن سن میکنن..یارو ۴۰ ب بالا هنوز ازدواج نکردهو واسه ازدواج بچه داری همه چیم برنا ...

تو ایران هم یه نگاه ب آدم های موفق دکتر ها .بازیگرها و... بندازی تازه ۴۵ازدواج میکنن و بچه 

من نمی‌گم سن کم بچه نیاد اما میگم این چیزا ب سن نیست ب حوصله هست

استارتر شما نیاز فوری به روان پزشک دارید 

جدی بدون هیچ رو در بایستی دارم بهت میگم

قبل بارداری نمیدونستی ۳۶سالته؟ 

خیلیا تو این سن بچه میارن 

اگه برات مهمه بچه هات مادر خیلی جوون داشته باشن خب نیار 

کشتی ما رو هرروز از صبح تا شب تاپیک میزنی

🙏🏻🙏🏻دوست قشنگم میشه تاپیک آخرمو بخونی؟ خیلی بهش نیاز دارم 🙏🏻🙏🏻

تورو خدا دیگه از این فکر بیا بیرون حالت چطوره بهتر شدی الان جای سزارینت خوبه اذیت نمیشی

سلام نه حال جسمی ام خوبه ولی روحی داغون هنش گریه می کنم تو سر خودم می زنم .فکر می کنم واقعا حرف هام بیخود نیست اخه بگو چه جوری خودمو آروم کنم