2777
2789
همو نمیزنیم ها لفظی باهم دعوا میکنیم یعنی توی ساختمون اینهمه همسایه داریم هیچ صدایی ازشون نمیاد صدای ...

هر موقع میخواست بحثی پیش بیاد یا سکوت کن یا برو اتاق درو ببند و چند دقیقه تنها باش شاید جواب گرفتی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرم ک میاد همش غر میزنه ک زود برگردیم منم تنها میرم یک هفته ده روز میمونم برمیگردم خیلی پیش نمیاد ...

من اگه برم شوهرم راحت به رفیق بازیاش میرسه 

قدر زندگیتونو بدونی 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

نه ما خیلی خیلی کم با هم جر و بحث‌کردیم 

دعوا که اصلا

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

گلم در روز ساعت های زیادی کنار هم هستید خودت هم شاغلی ؟

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)

من تو نامزدی و دوسه سال اول خیلی سختی کشیدم هم خودم روحیه ام حساسه هم شوهرم خیلی حساسه وای خیلی بد گذشت خیلی.خداروشکر الان تقریبا اصلا دعوا نداریم کامل در صلح هستیم انشالا شما هم به صلح برسید

سر پول سر خانوادش سر ریلکس بودنش سر بددلی سر شلخته بودن بیشتر روی ایناست

شما اهل غر زدن و تکرار مداوم یک حرف هستی ؟ 

فکر میکنی بیشتر چه کاری میکنی دعوا میکنه ؟

دلم گم شده پیداش میکنم من 💚 اگه عاشقه که وای به حالش ؛ رسواش میکنم من